fi Finska 2026

Chachi bzvz..ocekivao sam vise
Nadam se da ce Kiki dati nesto dobro, za sada samo Etta i Linda & Pete

Pjesma ništa posebno, možda mi se i najmanje sviđa, eventualno iznad one balade

Chachi je ok, ima neku zaraznu notu na momente, ali u suštini već viđeno i neinteresantno.

Ova Cherry Cake je bez preterivanja jedna od najgorih pesama koje sam čuo ove godine. Wow 😬 Apsolutno mi je sve užasno u njoj.

Elem, Lidl X Pete ovo uzimaju lagano. U malo verovatnom slučaju da potpuno podbace, mogu da vidim da ide Takatukka, vrlo je finska pesma.

Ako Finska recimo bobedi, onda se nadamo ponavljanju sudbine za dvadesetogodisnji jubilej. 2006. finska, mi, pa mi opet 2027. 😅🥰🥰

Ok mi je ova Kiki, ima evrovizijski vajb pjesma, mada ne mislim da će se boriti za pobjedu, možda bude pobjednik žirija.

Nakon što je izašla i pesma od Kiki, poredak je sledeći:

1. Linda i Pete
2. KIKI
3. Etta
4. Komiat
5. Sinikka Monte
6. Antti Pallanen
.
.
.
.
156. Chaci

Da se nisu Linda i Pete pojavili, moj favorit bi bila Kiki.

Sad treba čekati kraj februara 😍

Kiki objasnila, bila bi siguran izbor sto se mene tice. Koliko scandi pop odmah zvuci lepse kad se peva na finskom!!

Кон је и са жиријем био 10. у том пф, значи прошао би сваке наредне године вјероватно, баш није имао среће

Pa nisu objavljeni rezultati žirija tada.

Brutalni spotovi, baš svetska produkcija. Odslušah sve i moje rangiranje glasi ovako:

1. Liekinheitin
2. Cherry Cake 🍒
3. Million dollar smile
4. Rakkaudenkippe
5. Ready to leave
6. Lululai
7. Takatukka

Što se samih pesama tiče iskreno nije me ništa bacilo u nesvest, za ovaj “duet” sam mislio da ima i ženskog vokala a onda sam shvatio da ona ne peva. Zanimljiv aranžman i očigledan favorit. Višnjica mi je super, tri žene u sredini, lepo je sve to, ali nisam imao za šta konkretno da se uhvatim. Da kažem da su mi prva dva mesta ostavila najbolji utisak ali videćemo nastupe svakako.

Dobra mi je Kiki, ali nista spektakularno. Refren mi je jako čudan, nekako nezgrapno zvuči.

Kako sam i mislio da će biti, Linda i Pete su jednostavno postavili ljestvicu previsoko i sve nakon njih - nije to to.

Što se mene tiče:
1. Duet
2. Sinika
3. Ćacika

ostalo seen

Back