Forum Song Contest - Pravilnik

Koji format želite za drugu šansu?

• Samo pesme koje su ispale u polufinalu

Votes: 17 38.6%
  • Samo pesme koje su bile van top 10

Votes: 9 20.5%
  • Sve nepobedničke pesme

Votes: 18 40.9%

• Total voters
    44
  • Poll closed .
ili jednostavno da samo organizator bude direktni finalista (umesto pobednika) jer je više zaslužio zbog količine truda i vremena koje odvaja da bismo svi u tome uživali?
A pobednik svakako dobija pohvale i 12p na LU, i dovoljna je nagrada što je zabeležen u fsc istoriji kao pobednik

Što se mene tiče, ja sam možda čak najviše i za to rešenje, ali kako se većinom dogovorimo.

Ili da se pobednik prijavi na samom kraju kad i organizator, onda će moći da se izvede raspodela po datumima. Samo što će neko stalno da im dekra pesme :ROFLMAO:

Ako se raspoedjuju po vremenu prijava, zar se nece onda organizatorova pesma uvek znati jer se on poslednji prijavljuje?

Mozda da se sve prijave osim org i pobednika rasporede po vremenu prijave, a onda da se ove dve pesme umetnu u po jedno PF?

Kako kod da se dele polufinala, pobednik i organizator se izdvajaju i raspoređuju po polufinalima nakon te raspodele.

ili jednostavno da samo organizator bude direktni finalista (umesto pobednika) jer je više zaslužio zbog količine truda i vremena koje odvaja da bismo svi u tome uživali?
A pobednik svakako dobija pohvale i 12p na LU, i dovoljna je nagrada što je zabeležen u fsc istoriji kao pobednik

Apsolutno ne, organizira ko moze, pobeda je jedino sto ima smisla nagraditi.

Ako se raspoedjuju po vremenu prijava, zar se nece onda organizatorova pesma uvek znati jer se on poslednji prijavljuje?

Mozda da se sve prijave osim org i pobednika rasporede po vremenu prijave, a onda da se ove dve pesme umetnu u po jedno PF?

Kako tačno? To što se organizator prijavljivaljuje poslednji, ne znači da se automatski zna koji je njegov predlog? A shvatila sam da sam donekle napisala glupost kod onog posta oko kontrole vremena, smetnuh s uma da je organizator uvek poslednji. 🤣 Mada, svakako ostaje ta problematika plus bi onda verovatno trebalo izbaciti ovaj deo da poslednja pesma u nizu ide u polufinale gde je pobednik prethodnog.

Ovo sa vremena prijava ima najvise smisla, ako zapadnu u isto pf, onda se organizator rotira u suprotno pf sa nekim ko se pre njega prijavio, u taj slucaj ne mozemo znati da je do te rokade doslo, t.e. ne mozemo pogoditi kao sa abecednim redosledom.

Ma bilo kako bilo, samo uvedite ovo nakon što ja ispadnem sad, da budem upamćen kao posljednji organizator koji se izblamirao 😌

Zapravo, najbolje resenje je da se pobednik stavi na pocetku liste, organizator na kraju (na kraju je svakako) i onda svi ostali se raspodele po vremenu prijava. Tako nikad ne bi bili u isto pf.

Zapravo, najbolje resenje je da se pobednik stavi na pocetku liste, organizator na kraju (na kraju je svakako) i onda svi ostali se raspodele po vremenu prijava. Tako nikad ne bi bili u isto pf.
I ovo je kul.

- Da se forumaši podele u nekoliko šešira, kao na pravoj evroviziji, i onda organizator nasumično izvlači ko je u kom polufinalu
- Na nekoj random.org stranici da se izvrši nasumična raspodela po polufinalima, i samo da se u jedno pf ubaci pobednik a u drugo domaćin
- Sve ovo iznad snimiti i na kraju izdanja javno u temi postaviti ili Ivani poslati pre početka (u tom slučaju bi Ivana verovatno znala koje dve pesme nedostaju, ali svi sigurno u nju imamo najviše poverenja da ona to nikada neće zloupotrebiti).
Evo nekog predloga 😁

Previse ako, ali, sta ovo, sta ono... za tako jednostavnu stvar.
Verovatno je nebitno, ali svakako odustajem od bilo kakve rasprave oko organizatora DF, iako sam bio jedan od onih koji su najvise navijali za tu opciju. Zvanicno odustajem. Praticu samo razvoj situacije i kakvu odluku ste doneli. Svaku cu postovati.

Mislim da je najbolje da se odabere jedna opcija koja nam se čini najfer i da je testiramo i vidimo kako će izgledati tokom samog FSC-a. I polako ali sigurno ćemo se navići na to novo pravilo :).

Slažem se da se previše komplicira oko ovoga. Kome je do toga da se zamara tom mentalnom gimnastikom ko je u kom pf-u i šta je organizator poslao, radit će to svakako

Previse ako, ali, sta ovo, sta ono... za tako jednostavnu stvar.
Verovatno je nebitno, ali svakako odustajem od bilo kakve rasprave oko organizatora DF, iako sam bio jedan od onih koji su najvise navijali za tu opciju. Zvanicno odustajem. Praticu samo razvoj situacije i kakvu odluku ste doneli. Svaku cu postovati.
Pa moraju se obuhvatiti sve varijable i what ifs, u suprotnom se ostavlja mesta za zloupotrebu.

Slažem se da se previše komplicira oko ovoga. Kome je do toga da se zamara tom mentalnom gimnastikom ko je u kom pf-u i šta je organizator poslao, radit će to svakako
Upravo, jer se to i radi trenutno lol

Back