Forum Song Contest - Pravilnik

Zar to nije bilo na starom, plus si, koliko se sećam beše gledao baš izdanje bez direktnog finaliste? Pa si proglasio paran broj finalista, a trebalo je biti neparan. :D

To je bio primer ali da tako je.

Ova Nikova tabla je baš super, tako nešto bi trebalo uraditi za primer sa organizatorom i pobednikom i samo sa org.

Da se ne bi desio haos, lakše je posavetovati.

Razumem tvoju situaciju - ti si nama jedna a mi tebi 101 - ali takva je radna situacija. 😃

Ovo bi trebalo da bude kao nešto virtuelno, ali vi se baš trudite da bude kao u stvarnosti. :D

Aj dobro, videću uraditi barem za parne brojeve. Pošto se ovaj slučaj sa neparnim događa, kao sad na pet izdanja (Ro na 301. pa evo sad EvilSmile na 306.) a ponekad prođe i duže. :/

I ja bih voleo da je više virtuelno, da ne bude baš previše ozbiljno (bože moj, pogrešilo se ali idemo dalje) ali kad se neko javi posle tri nedelje da nešto nije dobro (a već prošlo 100 vozova🤣) onda se baš i ne shvata virtuelno.

Ma dobro, greške se dešavaju, ljudi smo. Ali ne bi bilo da se baš ponavljaju na svakoj organizaciji po nešto. Zato i kažem, uzmite uvek vremena koliko mislite da vam treba, a u skladu sa vašim obavezama na poslu, fakultetu ili šta god da radite. Isto, uvek je moguće da neplanirano iskrsne nešto, zato je i stavljen neki optimalni rok do 25 dana za takve situacije jer nikad se ne zna.

Forum Song Contest - Pravilnik
Back