fr Francuska 2022: Alvan & Ahez - Fulenn

BIG5 zemlje, sem Nemačke, su spremile veoma dobre nastupe, ali ipak bih izdvojio francuski kao meni najbolji i na koji sam se jedino naježio. Odlični vokali, toliko dobro iskadrirano, scena iskorišćena maksimalno, odlični efekti i na LED ekranu i podu.
 
Ono kad mi rani favorit u NF sezoni ne pobedi, pa se pojavi reinkarnacija u susednoj zemlji. Bravo za Francuze, držaće pažnju, šteta zbog prve polovine
 
Zanimljiva proba. Pesma mi je prosek otkad sam je prvi put čuo, ali bili bi originalni pobednici i bilo bi mi drago zbog zemlje.
 
Ja sam ove godine član svih očiglednih sekti: Vučja Banana, Fulenn i ICS.
 
Ako je propast jedno mesto niže, pri čemu je tanka linija između nekoliko zemalja, onda propada...
 
Pa sigurno neće pasti 10 mjesta, to nije nitko. Ali povećanje kvota sa 60 i 80 na 100 i 120 sigurno nije pozitivno i proba nije utjecala pozitivno nego suprotno.
 
Najbolja drugarica koja je van Escfandoma stavila Fulenn na story


jelena-golubovic.gif
 
Ovo mi deluje jako jako zanimljivo, ali mi treba i da vidim kako ce izgledati sa publikom. Mislim da im bas treba publika da hajpuje za pun efekat. Zbog toga mislim da ce nisko kod zirija nazalost, ali mozda me i iznenade.
 
Publike ima i na žiri probama, tako da to nije neki problem.
 
Pa u nešto manjem naravno, ali isti su uslovi za sve.Meni je fenomenalno kako god okreneš, jedan od svega par kompletnih nastupa.
 
Back
Top