fr Francuska 2022: Alvan & Ahez - Fulenn

Odlična mi je pesma, a nastup mlak. Nije baš da treba da budu na dnu, al kontam da redosled nastupanja ih bacio niz rijeku.
 
Live on tape

 
Zanimljivi su bili ali nekako je falilo nesto da bude to na jos boljem nivou.
 
Sedim tako nešto i razmišljam, imamo li napokon logično objašnjenje bottom 3 rezultata?

Još nisam prebolio.
 
Ni meni nije jasno. Puno ljudi komentira da je nastup bio kaotičan. Meni je bio odličan. Ne vidim problem. Uopće. Ništa mi nije jasno u vezi ove pjesme i prelošeg rezultata.
 
Mislim da je pesma bila nodovoljno shvaćena od širokog auditorijuma, a nije se uklapala u neku basic formulu. A ako bih izigravala vokalnog trenera (mada nisam to) devojka koja započinje pesmu mi je, iskreno zvučala dosta slabo. Sad da li ju je sastavila trema ili je nešto drugo, ne bih znala.

Inače, kad smo već kod njih, Alvan učestvuje na ovogodišnjem Kenga Magike, nije mu loša pesma.
 
Djelovali su amaterski.

Generalno, mračni i sektaško izgledajući nastupi i pjesme rijetko dobro prođu kod publike na ESCu. Uz pokoji izuzetak. Ali ovdje sam i ja očekivao da će solidno proći kod publike, posebno nakon Ukrajine 2021. A tad sam mislio da će Ukrajina flopnuti kod publike 😂 Nemam pojma, očito je Ukrajina baš specijalna kad se radi o rezultatima.

Za žiri sam znao uvijek da će ovo slabo proći.
 
Iznenađujuće očajan plasman. Dugo se na kladionicama muvala oko 10.-og mesta ali činjenica je da je previše i haotična numera i bez nekog jasnog reda tako da jbg
 
Back
Top