Ima li ovdje na forumu netko da su mu i pjesma i nastup bili baš loši pa da nam prokomentira zašto?
Pre svega mi je najvise zao tebe, jer znam koliko si zavolela pesmu i jos si pokusavala da privolis sto vise forumasa u klub obozavaoca, sto ti je i uspelo; nagradjeni su sa poenima iz Srbije i Hrvatske. Cestitam na tome, bar mala uteha.

Mozda nisam pravi za to, da dam konkretan odgovor, ali sam jedan od retkih kome se ova pesma ne svidja i u Bottom 5 mi je.
Jedan od mogucih odgovora je taj da ipak nije sve za Evroviziju. Kao sto sam pisao od samog pocetka da mi ova pesma nije za Evroviziju (iz mog ugla), moguce je da i ostali su tako dozivljavali. Jednostavno im se mozda nije uklapalo u taj neki koncept evrovizijskih pesama, iako pripada u etno, plus nisu iz nekih popularnih drzava koje lako dobijaju poene. Meni je recimo fascinantno da je Hatari dobro prosao kod zirija (visoko 16. mesto), a tek to sto mi nije za evroviziju (opet iz mog ugla).
Nastup mi je bio za TOP 5. Meni se bas dopalo kako je to izgledalo, zvucalo. Od zirija sam bas zbog toga ocekivao da ce nagraditi sa poenima, ne sad puno, ali tu negde oko 70-80p. Sto se tice publike, izgleda da je raspored imao dosta uticaja. Iako su nastupali posle Svajcarca, bilo je to rano, a nakon njih su bili Norvezani koji ce lakse privuci paznju i glasove publike. Dok se dodje do poslednje pesme, Francuzi zaboravljeni, jer pesma kao pesma nije za svakog slusaoca, a nastup nije tako upecatljiv (kao kod vukova).
Hocu da kazem, ako je bilo u ziriju vise ljudi kao sto ja razmisljam, onda nije dobro za njih i razumljivo mi je ovako nizak plasman. Moje nekako realno vidjenje je to da su oni trebali da budu od 14-16. mesta.