fr Francuska 2025: Louane - maman

Lepo je, ali se definitivno slažem sa Đoletom. Sem ako nije neka jestiva imitacija, mada šta znam. :D

Meni ovo malo mess na isečku. Najlepši pesak nastup ipak je imala Bugarska 2021.

Biće ovo u vrhu svakako, toliko je nepostojeća konkurencija da nema ko drugi da dođe do vrha, idealna godina za pobediti.

Slimane mi je nekako delovao dosta moćnije u izvedbi, pa je završio četvrti na kraju...

Slimane je mogao da se prošeta do trofeja prošle godine samo da je žiri tako odlučio. Tvt razlika između Francuske i Švajcarske je bila gotovo nepostojeća.

Ove godine su karte baš otvorene. Ja nisam nešto oduvana nijednom probom što je izašla ako ćemo iskreno. Mislim da će opet žiri odlučiti pobednika.

Meni ovo malo mess na isečku. Najlepši pesak nastup ipak je imala Bugarska 2021.
Ja koji se ne sjećam bugarskog nastupa iz te godine...

Slimane je mogao da se prošeta do trofeja prošle godine samo da je žiri tako odlučio. Tvt razlika između Francuske i Švajcarske je bila gotovo nepostojeća.

Ove godine su karte baš otvorene. Ja nisam nešto oduvana nijednom probom što je izašla ako ćemo iskreno. Mislim da će opet žiri odlučiti pobednika.
Mooožda da je otpjevao savršeno za žiri, možda bi njega naduvali poenima. Ali opet, mislim da je bilo 'zapisano' da pobijedi Švica

Nije čudo da se ne sećaš, kada je pesma bila jako dosadna, i kod publike prošla loše. Ne bih baš poredio taj peščani snop u tom bugarskom nastupu sa ovim francuskim. Sad je daleko dominantniji i efektniji.

Dobra je pesma, sve je na mestu. Ne znam baš da li je za pobedu, Slimane ju je definitivno mnogo više zaslužio, ali biće u vrhu i to je rezultat po meri.

Wow, kakav nastup. Kakva emocija, kadrovi, vokal! Žiri će ovo pojesti!

Ja pratim sa zakasnjenjem.

Ona sjajno otpevala uprkos pesku u ustima, ali kakvo razocaranje od stejdzinga.

Lepo, uglancano, ali stičem utisak da su Francuzi uložili baš minimalan napor nadajući se najboljem ishodu. Previše mi je crnila u nastupu, pesak je super zamisao ali ne da prođe tri minuta u pesku i da gledam tri minuta koliko grama peska je pojela. Ukoliko pobedi, biće to najslabiji pobednik u skorije vreme.

Imamo osrednje-loše pobednike zadnje 3 godine. Gde može lošije od toga? 🤣
I dalje ne mislim da će pobediti, ali bilo je sve jako jako lepo.

Prvi mi je favorit, ali totalno mogu da je zamislim van top 10.

• Like
Reactions: FFM
Tri minute gledam i ne trepćem, baš mi je sve leglo, godina mi je slaba, ali ajde barem mi se glavni favoriti za pobjedu sviđaju, uopće se neću bunit ako ovo pobijedi 🙏

Back