FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Za sada i kod Tetsujina i kod Evila ista situacija, četiri pesme su na par poena razlike i po jedna zaostaje.

Inače, već par dana slušam Brighi i skičim - Inivizibilaaaaaaaaaaa... hvala Petre na podsećanju na ovaj biser rumunske muzičke scene. :)

Era, era, doar ea era... 😭

Prejaka pesma. Drago mi je što su i ona i Timpul od Feli prošle odlično.

Baš me zanima koji će biti poredak. Mogu projicirati samo zadnje mjesto, pretpostavljam 4., ostale ne.
Inače za dvije pjesme je zaslužan Marko.

Glasala. Izbor pesama Tetsujina mi je za nijansu prijatniji, ali EvilSmile je odabrao pobednicku pesmu po mom izboru.

Stole i ja sutra:

Nas Dve Picke Kosmicke GIF - Nas Dve Picke Kosmicke Vesna Zmijanac GIFs

Prošlo vreme za edit, izvinjavam se na duplom postu.

Prokomentarisao bih trenutnu rundu - ovo mi je nekako bila runda nostalgije. Džej Lo i Dance Again, pesma koju nismo gasili tog leta, pa onda Promets pas la lune, jedan od mojih favorita tog FSC-a u mojoj organizaciji. To je valjda bila moja druga organizacija. Na stari FSC me takođe podsećaju i ostale pesme u konkurenciji, 2NE1, Lindsay, baš lepo. Walk down the memory lane od runde.

Ajde, da smirimo strasti pred sutrasnje finale, jedan zen...

Attachments

• IMG-94dbb5d62ab709eec6e20c45ed30d30a-V.webp
    IMG-94dbb5d62ab709eec6e20c45ed30d30a-V.webp
    345.8 KB · Views: 5
Joj prethodni par mi je bio bolji.. Ali glasaću i ovde...

Poželjno je da i vi koji ne učestvujete, ne propuštate glasanje u rundama. Ne možete biti sankcionisani na bilo koji način naravno, ali čisto da bi bio podjednak uzorak glasača. A i eventualno oko razbijanja nerešenog rezultata u narednim rundama, ne znam da li smo rešili na koji način će to biti rešavano,

Ja nisam glasao u prvom paru @Ivana .. 😬
U drugom jesam.. Milan je kazao da je ok..
Glasaći i sad, ali nisam stigao ni za FSC još, auuu.. 😱 To mi je preče.. Neću ban..

Ma OK, zato i kažem samo da je poželjno, niko ne može da vas natera na bilo šta. :)
A i ja imam istu situaciju, evo pokušavam nekako da rešim FSC glasanje, ali ne ide. Pa ću, čim to odradim, videti za ovo.

A i eventualno oko razbijanja nerešenog rezultata u narednim rundama, ne znam da li smo rešili na koji način će to biti rešavano,
Postoji jedno rešenje koje mi pada na pamet. Da se kao što Marko reče uzima u obzir broj osvojenih poena u prethodnoj rundi, ali kako bismo imali iste kriterijume za sve, da se računaju samo poeni učesnika na takmičenju. Tako bismo izbegli da imamo različit broj glasača po rundama.

Pa može tako, onda forumaši koji ne učestvuju ne bi bili toliko u obavezi da glasaju svaki put, mada bi svakako bilo lepo da budu što više aktivni. :)

Back