FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Dakle, ako smo uglavnom saglasni za pravila, ja ću još jednom poslušati pesme i glasati. Nakon toga možete i vi početi.

Koliko dana da traje glasanje?

Pa šta znam. Nekako mi je bilo logično da postavim pravilo da svaka ocena mora da bude zastupljena bar jednom.
U suprotnom neko onda može da ne da ni 5 poena nijednoj pesmi.
Jedino je jedinica mogla biti izopštena što se tiče ovog pravila, za ostale ocene je OK da moraju biti barem jednom udeljene...

@Anhel

Ali ostaje onda malo bzv situacija, recimo ti ne želiš da dodeliš nikome 1 poen, a sa druge strane neko može da dodeli čak četiri.

Uostalom, nije kao da je neka ogromna razlika između jedan ili dva poena. Na regularnom FSC nekada ostaviš i po nekoliko pesama bez ijednog poena.

Mislim, ako hoćete mogu da izbacim taj deo pravila, ne pravim ovo takmičenje i pravilnik za sebe. Ako je većina za to ok, ali meni lično logičnije da svaka ocena bude zastupljena bar jednom.

Otprilike slična situacija, samo četiri za koje sam glasala su prošle. Mada sam imala i duela gde su mi dve pesme podjednako dobre tipa na primer Tom & duet Morrison/Furtado.

Za Finale sam pogodila 11 pesama od 13.
2 pesme koje nisu prosle su mi bas hitovi, tako da se nadam da ce dobiti 2.sansu.

Dodelila sam bodove za Drugu sansu. Dala sam dve 5 i dve 1. Ostale ocene mesano.

Dobro, sta je ovo? Jesam li ja na odmoru ili na radnom mestu online? 🏝😉😁

Vecina rezultata skroz ocekivana, samo je jedan duel bas iznenadio.

Pošto mi se par forumaša javilo da im nije jasno kako se glasa evo da pokušam što prostije da objasnim.

Glasate za svaku pesmu dajući joj ocenu od 1 do 5. Jedino ograničenje koje postoji je da svaka ocena od 1 do 5 mora da bude dodeljena barem jednom, a ne može biti dodeljena više od četiri puta.

Kad prodjes u finale, a svi favoriti ti poispadaju:

3fd.jpg

Prosli samo 5/13. Pravicu se da sam iznenadjen.🙄
Ovaj sistem glasanja je ok, samo sto mi je problem sto nekim pesmama moram dati ocenu nize, jer ne mogu vise od 4 puta i sto moram na silu da dam jednu 1 i jednu 2.

Cestitam finalistima.

Baš volim ovaj Andra Chansen (druga šansa) koncept za Šampionat

Zanima me da li će neko od 5 prolaznika uspeti da konkuriše za vrh ili titulu celog Šampionata kao što je Robin Stjenberg dobio Melfest 2013. nakon Andra Chansena ili Felix 2018. što je zauzeo drugo mesto

Ja sad ne kontam kak se glasa u dš?
Pošto mi se par forumaša javilo da im nije jasno kako se glasa evo da pokušam što prostije da objasnim.

Glasate za svaku pesmu dajući joj ocenu od 1 do 5. Jedino ograničenje koje postoji je da svaka ocena od 1 do 5 mora da bude dodeljena barem jednom, a ne može biti dodeljena više od četiri puta.
Poštovani, u ovom postu je objašnjeno. Tu sam za dodatna pojašnjenja ako su potrebna.

Back