FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Pošćovani,

hvala šćo ste nam se potrudili da nam objasnite, sada kontamo! Lp

Poslao sam glasove juče, malo je čudno bilo davati svakoj pesmi poene, navikao sam da rangiram, pravim listu, pretumbavam, ne sviđa mi se ovo 😂

Jeste malo čudno, naročito mi je bilo teško što sam morao da dam ocenu 1, a nisam hteo nikome da je dam. :(

Pa dobro, zato i ne koristimo ovo na regularnom FSC nego testiramo na ovom specijalnom izdanju.

Jeste možda malo čudno, posebno kada treba da se da ta jedinica, ali da je recimo bilo klasično glasanje 1-12 poena, dve ili tri pesme bi bile bez ijednog poena.

Last edited:
Isto. Na kraju sam dao jedan kec i jednu peticu, sve ostalo se rasporedilo po ostalim poenima.
Jeste malo čudno, naročito mi je bilo teško što sam morao da dam ocenu 1, a nisam hteo nikome da je dam. :(

U ovoj anketi sam glasao da obe pesme odu u finale ako je nerešen rezultat, a većina izgleda želi da pesme se naguraju u drugoj šansi pa da im se smanji šansa za prolaz.
Eh, džaba sam želeo dobrobit za većinu.

Nijedna pesma mi nije bila za 1 i bas mi je bilo smor sto sam jednoj morao da dam.

Pa u principu taj deo pravila da mora svaka ocena je više zbog balansa. Kako ne bi bilo situacije da neko da maksimalan broj jedinica, a neko ne da nijednu.

Ali kao što rekoh, ovo je ekperimentalno glasanje i svaki segment je podložan promenama.

Ja sam prvo mislio da ocene budu od 1 do 10... ali mislim da su ovako manje šanse za zlopotrebu.

Skroz mi je u redu da imamo ovakva eksperimentalna glasanja, jer gde ćemo ih realno imati? Uglavnom se pridržavamo esc sistema, što je razumljivo na esc forumu smo.

Meni jedinica nije problem, kao ni dvojka. Mislim, žao mi je tih forumaša, ali takva je situacija sa pesmama.
Najveći problem su mi četvorke jer mi je negde osam pesama za tu ocenu! :eek: Moraće one da se malo razrede na trojke i petice.

Kao što je lobanja uvedena zbog Mrma, tako je balansirano ocenjivanje uvedeno zbog Androge. 😭

Ne zaboravljamo one ankete na starom forumu za fsc kad je svojoj pesmi dao 10 poena, a ostalim kečeve. 💀

Samo mi je jedan problem ovde... zbir svih poena koje daje jedan forumaš nije isti, ili jeste? Bože koliko ne znam prostu računicu. :cry:

Back