Pa dobro, zato i ne koristimo ovo na regularnom FSC nego testiramo na ovom specijalnom izdanju.
Jeste možda malo čudno, posebno kada treba da se da ta jedinica, ali da je recimo bilo klasično glasanje 1-12 poena, dve ili tri pesme bi bile bez ijednog poena.
U ovoj anketi sam glasao da obe pesme odu u finale ako je nerešen rezultat, a većina izgleda želi da pesme se naguraju u drugoj šansi pa da im se smanji šansa za prolaz.
Eh, džaba sam želeo dobrobit za većinu.
Pa u principu taj deo pravila da mora svaka ocena je više zbog balansa. Kako ne bi bilo situacije da neko da maksimalan broj jedinica, a neko ne da nijednu.
Ali kao što rekoh, ovo je ekperimentalno glasanje i svaki segment je podložan promenama.
Ja sam prvo mislio da ocene budu od 1 do 10... ali mislim da su ovako manje šanse za zlopotrebu.
Skroz mi je u redu da imamo ovakva eksperimentalna glasanja, jer gde ćemo ih realno imati? Uglavnom se pridržavamo esc sistema, što je razumljivo na esc forumu smo.
Meni jedinica nije problem, kao ni dvojka. Mislim, žao mi je tih forumaša, ali takva je situacija sa pesmama.
Najveći problem su mi četvorke jer mi je negde osam pesama za tu ocenu! Moraće one da se malo razrede na trojke i petice.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.