Ovako,
Ovo mi je moguće i najšokantniji događaj u mom forumskom životu, a bilo ih je. Treća pobeda, treća sreća.
Pošto sam trenutno u hodu i nisam pri kompu ne mogu da se svima pojedinačno zahvalim, što mi je krivo s obzirom da je bilo toliko neočekivanih visokih poena da je to za onesvestiti se.
Svaka čast i Čodi, Gršeov hit apsolutno zasluženo na mestu na kome jeste, a po meni je mogao i jedno više pošto bi to bila debitantska pobeda. No dobro, sledeće izdanje je tu pa se grize.
Što se tiče moje organizacije, na žalost iz više razloga neće je biti sada. Prvo, kao što sam rekao, nisam pri kompu. Drugo, "samo" 5 izdanja je prošlo od prošle org i treba da mi se nakupi kreativne energije da to bude na nivou na kome bih i ja i svi drugi želeli da bude. Tako da organizaciju prepuštam.
Alexia mi je definitivno bila izlazak iz zone komfora što se tiče FSCa, ali nešto što me je odmah privuklo pri prvom slušanju. Nadam se da ću i u budućnosti isto ovako moći da dobijam poene i dajem poenima onima sa kojima to retko radim.