Fudbal

Španjolska izuzetno zeznuta, s Italijom i Albanijom se da igrat definitivno, ali bit će opako. Očekujem prolaz grupe
 
Naši ne spamuju komentare na objavi zvanične stranice Eura na instagramu kao svaki put do sada, dovoljan pokazatelj da je hajp u minusu 😂 😂 😂
 
Okej grupa, prosto ne postoji laka grupa na Evru a pogotovo ne zemljama koje dođu iz četvrtog šešira :D
Kad je Danska upala Engleskoj ja reko' evo možemo tu, prizvao sam. Moglo je i bolje možda, ali i gore, tako da je ovo neka zlatna sredina.

Od Engleza bih rekao da gubimo, sa Dancima remi i Sloveniju da dobijemo pa makar i na guzove 1:0 i to bi trebalo da bude to.
Trenutno nema loženja mnogo ali smo svi svjesni da će ga biti tamo u aprilu/maju, u junu pogotovo. Dvije utakmice se igraju u Minhenu, praktično domaći teren ako uspijemo da ugrabimo karte.

Nisam htio grupu B jer mi se ne strepi od nacionalističkih ispada sa svih strana i potencijalnih nereda na stadionu i van njega, tako da bolje ovako.
 
Slovence pogodio alal mi vera.

Sa Englezima ne znam, kad smo zadnji put uopste igrali sa njima?

Ali Danska... Ne odgovaraju nam oni nikako.
 
Sa trenutno prikazanom igrom teško bismo konkurisali i grupi E. Ja stvarno nisam optimista ni u kom slučaju, jednostavno više nemam poverenja u reprezentativni fudbal. Voleo bih da budem demantovan.
 
Skroz ok grupa. Protiv Slovenije i Danske može da se igra. I bolje što sada idu bez ikakvih očekivanja i hajpa. Možda nas konačno pozitivno iznenade.

Toliko o tome da je četvrti šešir neki veliki minus. Albanija bila u drugom i dobila grupu gde teško da može da pobedi bilo koga.
 
Zanimljivo da je Švicarska opet u grupi. Samo 2004. nije bila u grupi A.
 
Toliko o tome da je četvrti šešir neki veliki minus. Albanija bila u drugom i dobila grupu gde teško da može da pobedi bilo koga.
Šeširi su pravljeni isključivo na osnovu ostvarenog rezultata u ovim kvalifikacijama tako da i nisu baš realni. :)

Slažem se da je za :rs: bolje kada nema hajpa i sviđa mi se što smo dobili reprezentacije koje nismo baš skorije dobijali na prvenstvima ili kvalifikacijama.
Dobro, sa Slovenijom smo bili u grupi u prošlogodišnjoj Ligi nacija i u kvalifikacijama za EP 2012, a sa Danskom u kvalifikacijama za Euro 2016. i nismo se nimalo proslavili.
 
Danci su isto silaznom putanjom kao mi, potpuni promašaj na svetskom sa jednim bodom u grupi, jedva se otrgnuli u realno slaboj kvalifikacionoj grupi (istoj gde su Slovenci bili drugi, Kazakhstan treći Finska četvrta)

Generalno je svaki duel na bilo kojem prvenstvu nepredvidiv, ali na papiru smo blagi favorit protiv Slovenaca i 50-50 protiv Danaca. Englezi samo da se ne osramotimo.
 
Pre bih rekao da je sa Slovenijom 50-50%, a da je Danska umereni favorit. Puno ce zavisiti i od trenutne forme igraca. Nije nemoguce da prodjemo, ali stvarno se vise ne nadam.
 
Zadovoljan grupom. Sa Španjolcima vjerojatno nemamo šta tražiti, ali Italija je skroz okej, mislim da od njih nikad nismo izgubili (mozda jednom tamo prije 100 godina lol).

Opet jedna smehoteka grupa (E).
 

Evo otkud tih neartikulisanih zvukova tokom zrebanja... Sve je u pitanju bio "prank".
 
Moja Holandija ponovo sa Francuskom u grupi, takodje je bila i u kvalifikacijama sa Francuskom…🥲🥲🥲
 
Back
Top