Fudbal

Kažu Radonja bio pozvan, ali je odbio zato što neće da bude u ekipi dok je Piksi selektor

Generalno smo prilično slabo igrali u tim kvalifikacijama. Prijateljske utakmice još gore. Plafon bi bio prolazak grupe, ali mislim da se neće desiti
A jel neko uopste ocekuje prolazak dalje? Ja sigurno ne.

Samo cudno treba da se desi sa ovakvom igrom da prodjemo dalje .

Mogu jedino da zamislim da se nekako umuvamo u osminu finala sa trećeg mesta ispred Slovenaca

Danci će nas patosirati, a Englezima ćemo biti lakši trening, pogotovu sa ovom odbranom bušnom kao švajcarski sir

Nije ni to loše, da se napravi galama da vidimo Piksiju leđa. Nije mu trebalo sve ovo, bolje da se sam povukao nakon svetskog.

Mogu jedino da zamislim da se nekako umuvamo u osminu finala sa trećeg mesta ispred Slovenaca

Danci će nas patosirati, a Englezima ćemo biti lakši trening, pogotovu sa ovom odbranom bušnom kao švajcarski sir

Nije ni to loše, da se napravi galama da vidimo Piksiju leđa. Nije mu trebalo sve ovo, bolje da se sam povukao nakon svetskog.
Nije problem u rezultatima, nismo sila niti ocekujemo ne znam ni ja sta. Problem je sto je covek postao 1/1 menadzerski i stranacki selektor, a to nije bio na pocetku. Predsednik ga seta kao kera sa sobom.

Engleze i Portugalce ne mogu da smislim, tako da samo ne oni. Švabe igraju na domaćem terenu i teško da će ih neko zaustaviti u pohodu na titulu. Možda Hrvatska uspe

Engleska klasicna precenjena repka a ja navijam za Francusku Nemci ce tesko i ako igraju na domacin terenu Spanci mi se svidjaju a Hrvatska bi voleo opet daleko da dogura na EURO 2024

Back