Fudbal

Tek sad videh da ima EP kladionica na forumu, @Uprava trebate to i slicne aktivnosti malo bolje reklamirati. 😾

Slovačka - Rumunija: 1:1
Ukrajina - Belgija: 1:3
Češka - Turska: 2:1
Gruzija - Portugal: 0:3

Ukrajina - Belgija 0:1
Slovačka - Rumunija 0:0
Gruzija - Portugalija 0:1
Češka Republika - Turska 3:2

Slovačka 1 : 0 Rumunija
Ukrajina 1 : 2 Belgija
Češka 2 : 0 Turska
Gruzija 1 : 1 Portugal

Bilo bi lepo da za promenu, dobijemo pravog trenera. Nekog ko se aktivno bavi(o) tim poslom u ozbiljnijim ligama. Nekog ko nije stranacki obojen.

Najvise sam za Paunovica, jer bi bilo potpuno pravedno da povede generaciju koju je on stvorio.

Tipujem da ce naslednik biti Dejan Stankovic, mada je sad potpisao ugovor u Rusiji. Uklapa se u dosadasnji selektorski profil, ali je ozbiljniji trener od Piksija.

A izgleda ce i njemu i ovima iz saveza glave doci pomenuti "gaf" sa hrvatskim avionom :ROFLMAO:

To "komadant Aleksandar" ne oprasta. Ovaj debakl bi mozda progutao ali da se leti hrvatskim avionom pored zive "srBske" kompanije..........za to lete glave odmah.

Lepo kaze poslovica "Ko s djavolom tikve sadi, lupaju mu se o glavu" ali SNS poslusnici nikako da nauce lekciju.

Elem, prognoze za danas.........

Ukrajina 1:1 Belgija
Slovačka 1:2 Rumunija
Gruzija 0:2 Portugalija
Češka Republika 1:1 Turska

Piksi nije trebalo (tačnije nije ni smeo) da bude selektor još posle SP 2022!
A čisto sumnjam da njegovom smenom neće doći neko još gori.

Slovačka - Rumunija 0:0
Ukrajina - Belgija 0:2
Češka - Turska 2:2
Gruzija - Portugal 0:2

умало да заборавим за данас

Словачка 0:2 Румунија
Украјина 1:3 Белгија
Чешка 0:1 Турска
Грузија 0:3 Португал

Oglasio se komadant i javno.......

https://www.kurir.rs/sport/fudbal/4...mostread_carousel&utm_campaign=adria_internal

- Saglasan sam da je debakl bio, jeste to sport, sve je sport samo smo mi mnogo para dali za taj sport i mnogo uložili. Ljudi u Srbiji zaslužuju bolje rezultate. Nije problem da izgubite od Engleske koja je loša, od Nemačke, Španije ali je problem kada izubite od Slovenije koja košta tri puta manje nego tim Srbije. Mi smo kao svi zadovoljni, srećni, neću da se bavim time, nismo mi banana zemlja u kojoj se nešto rešava preko noći ali sam siguran da kako u rukometu tako i u fudbalu, posebno zbog činjenice da mnogo ulažemo i u infastrukturu i u plate funkcionera, ulažemo ogroman novac, građani su zaslužili bolji rezultat - rekao je Aleksandar Vučić.

Totalno amaterski fudbal, sto neko rece, najgora grupa na prvenstvu. A sto se Srbije tice, stvarno ne treba trositi reci. Imali su srece sto su uopste dosli na EP iz one lake grupe u kvalifikacijama. Vreme je da se fudbal skrajne kao mejnstrim sport kod nas i da se vise prica o drugim zapostavljenim sportovima.

Moram priznati, otkako pratim EP i SP (preko 30 godina) nikad gore prvenstvo nije bilo. Loseg fudbala na tone. Bukvalno, skoro nijedna ekipa nezasluzuje da osvoji. Za sada su mi najbolji utisak ostavili Austrijanci, Spanci i donekle Nemci.
Uopste nema neke tecne igre, jako puno gresaka i puno neuigranosti... Kao da su ima pred sam pocetak prvenstva javili dace igrati, pa se skupili na brzinu. Utisak je da su favoriti podbacili, a ove ekipe za koje se govorilo da im nije mesto su ipak pokazali da im jeste.

Meni najaci utisak Spanci jel su doslovi zgazili Italiju i Hrvatsku dok su Albaniju dobili rutinski sa B postavom .

Back