Fudbal

Ocekivao sam vise od oba tima prosli mec.. Neke meceve Maroka sam gledao na AFCONU i izgledalo je da su za klasu bolji od drugih Africkih selekcija. I dalje mislim da su mina, isto i za Belgiju.

Ovo ispade još jako dobra utakmica kako je dosadno bilo u prvom poluvremenu. :D

Asano pravi haos otkad je ušao..

Nemci su mi najdrazi od velikih ekipa ali ovo je bas jadna partija.

Svaka cast Japancima, realno su bolja ekipa na ovom mecu.

Pogodio sam rezultat ali u obrnutom smeru :ROFLMAO:

Zasluzeno, nema sta, Japan ocitao lekciju Nemcima.

Nadao sam se da će ostati 1:1 da uzmem neke poene danas, ali mrka kapa. 😂

Polako, imaju Nemci tri minuta da izjednače.:D

Sad kad se mnogi nasi na drustvenim mrezama i portalima napale kako i nasi mogu da iznenade protiv Brazila, ali 100% od toga nema nista. Utakmicu protiv Brazila cu gledati bez ikakvog uzbudjenja i hladne glave, jer je tu sve reseno unapred.

Ništa nije rešeno unapred. Toliki favoriti su pali, ne vidim što bi Brazil bio izuzetak.
Ja nisam neki optimista da ćemo napraviti čudo, ali ne treba ni negativisati pre početka. Njihovo je da probaju da uzmu bar bod Brazilu, ako prođe, super, ako ne, pa tu su još dve utakmice.

Ništa nije rešeno unapred. Toliki favoriti su pali, ne vidim što bi Brazil bio izuzetak.
Ja nisam neki optimista da ćemo napraviti čudo, ali ne treba ni negativisati pre početka. Njihovo je da probaju da uzmu bar bod Brazilu, ako prođe, super, ako ne, pa tu su još dve utakmice.
Meni su daleko bitniji Kamerun i Svajcarska pogotovo, Brazil je Brazil, bez zezancije.

2018. nakon bolnog poraza od Svajcarske sam vec znao da letimo kuci da sam utakmicu protiv Brazila gledao cisto reda radi i samo se smeskao kad su primili dva gola.

Tako da, prevelik je zalogaj Brazil za nase. A i u svakom slucaju, oni nisu bitni. Kamerun i Svajcarska su daleko vazniji.

Svaki meč je bitan. Kao da nismo svesni da naša reprezentacija može da pobedi bolje od sebe, a takođe i da izgubi od daleko slabijih.
Tako da ne treba se predavati unapred. Neka izgube i sa 5:0 od Brazila, ali da su dali sve od sebe. Bolje i to nego da izađu sa stavom - ovaj meč je nebitan, čekamo Švajcarsku i Kamerun.

I poslednja utakmica na kvalifikacijama protiv Portugala je bila 100% rešena, kao i Saudijska Arabija - Argentina juče 😃

U svakom slučaju, ne treba preterivati, ali da niko nije 100% siguran nije, pa ni favoriti što se ovih dana pokazalo nekoliko puta. I da izgubimo, okej, nije sramota izgubiti protiv Brazila, a i da izgubimo ne očekujem da će im naši dati pobedu na tacni, biće teška utakmica za obe strane. Kad bi uspeli makar nerešen rezultat da izvučemo ja bih bio prezadovoljan. Nadam se samo da se Mitrović oporavio dovoljno da može da igra, makar da ga ubace u drugom poluvremenu, ne mora od početka, opet je njegove zdravlje tu bitnije.

Ja verujem da su nasi pozitivni i spremni za mec. Deluje mi da je Piksi dosta uticao na ceo tim i njihovo razmisljanje pa ne sumnjam da se osecaju samouvereno i da nemaju gram pesimizma. Uostalom, i da izgube nije smak sveta.

Back