Fudbal

Meni je jedino zao sto Piksi nije izasao sa formacijom kako je igrao sve ovo vreme, onako napadacki. Ovo mi je vise licilio da je hteo da osvoji bod, a ne da pobedi, sto uopste ne lici na njega. U svakom slucaju, znali smo da ce utakmice sa Kamerunom i Svajcarskom odlucivati, samo eto bas mi zao sto nismo odigrali napadacki.

Ostajem pri tome da sam zadovoljan prikazanim (iako je drugo poluvreme bilo dosta slabije). Ali razlika u kvalitetu je od početka bila očigledna. Više od ovoga se nije moglo. Moglo je biti i gore da Vanja nije odradio maestralan posao večeras.
Idemo dalje, čekaju nas još dve utakmice.

Ja sam navijački htio bod da uzmemo, ali realnost je takva da je Brazil do sad ubjedljivo najbolje od svih ekipa izgledao i mislim da samo neki loš dan može da ih zaustavi do trofeja.

Šta je tu je, mnogo su bolji i od nas i od mnogih drugih, tj. skoro svih, dobro smo i prošli na kraju a i očekivali smo ovo, da još 2 utakmice imamo i da tu tražimo prolaz. Tu mora da se dobije i Kamerun i Švica, Brazil je od početka bio glavni favorit za prolaz sa prvog mjesta.

Dobro je što se desilo odmah sad, mislim da su i igrači svjesni svega i da su i oni najviše pripremljeni za ovo što slijedi. Samo jako, idemo dalje!

Ne znam. Znaci nemam dobar osecaj sad da je atmosfera dobra cim vidim da su igrali ovako zbijeno i uplaseno. Bice opet Miso bojim se kad dodje Svajcarska vidim ja.

Za sutra:

Katar 0:0 Senegal
Holandija 3:0 Ekvador
Vels 1:0 Iran
Engleska 2:1 Sad

Nema potrebe da negativišeš. Odigrali su kako su mogli, protiv tima koji je znatno bolji. Niko i nije očekivao da možemo da dominiramo protiv Brazila. Naravno, svi smo se nadali da imamo šanse bar za nerešeno, ali šta je, tu je.
Sada nas čekaju dve utakmice na kojima nismo autsajderi... nema potrebe kukati unapred.

Ajde dosta s negativnim komentarima. Potpuno su nepotrebni. Možeš sebe zvati realistom ali ono zaista nema potrebe konstantno biti negativan. Niti ima razloga za to. Nismo se obrukali. Atmosfera da padne nakon što igraš sa potencijalnim svetskim prvakom? Zašto bi pa pala atmosfera. Idemo dalje i to je to.

Srbija Brazil 3-2
i-will-speak-it-unto-existence-ive-planted-that-seed.gif

Da, upravo. Lignjoslave. Krajnje dobronameran savet je da ne gledaš konstantno negativno na stvari oko sebe.
Veruj mi, da ćeš se ti pre svega bolje osećati ako to promeniš. :) Razmisli malo o tome. (y)

Vels 1:0 Iran
Katar 0:2 Senegal
Holandija 2:2 Ekvador
Engleska 2:1 SAD

Back