Fudbal

Ekvador 0:0 Senegal
Holandija 3:0 Katar
Iran 1:1 SAD
Vels 0:2 Engleska

Joj meni ceo dan onako tužan, mnogo sam razočaran i iznerviran. Jedno je izgubiti protiv Brazila, preko toga sam lako prešao, ali primiti 3 gola od Kameruna i izgubiti takvo vođstvo. Ne znam, jednostavno mi je ovo skroz uništilo dan :(
Šta ja tek da kažem. Nije mi ni dremka pomogla da se ohladim.

Aj za sutra:
Ekvador 1:1 Senegal
Holandija 5:0 Katar
Iran 0:0 SAD
Engleska 2:0 Vels

Ekvador - Senegal 1:0
Holandija - Katar 3:0
Iran - SAD 1:0
Vels - Engleska 0:1

Ekvador - Senegal 2:1
Holandija - Katar 2:0
Iran - SAD 2:3

Ekvador - Senegal 1:1
Iran - SAD 1:2
Vels - Engleska 0:2

Еквадор - Сенегал 1-1
Холандија - Катар 4-0
Иран - САД 1-0
Велс - Енглеска 0-2

Ekvador 1:2 Senegal
Holandija 4:1 Katar
Iran 1:2 SAD
Engleska 2:0 Vels

Ekvador - Senegal 2:2
Iran - Sjedinjene Američke Države 1:1

Ecuador - Senegal 1:0
Olanda - Qatar 2:0
Iran - SUA 0:0
Țara Galilor - Anglia 0:2

Bogami, i ja sam ceo dan bio pod utiskom onoga sto se izdesavalo a ni danas nije mnogo lakse.

Dobro je sto je Brazil dobio Svajcarce. Ocekivao sam da ce to biti tezak mec, posebno zato sto Brazilci nisu bili kompletni ali Svajcarci svejedno (poput nas) nisu mogli da ih ozbiljnije ugroze.

Treba krenuti maksimalno ofanzivno i sa dva napadaca u ovaj odlucujuci mec. Mitrovic ako glavom nije prisutan u Kataru (a juce nije bio), bolje da bude na klupi. Sad nam trebaju igraci koji ce, zargonski receno, "izginuti" za svaku loptu. Apsolutno nema vise nikakvih kalkulacija. Bice jako tesko obzirom na to koliko malo golova inace primaju i koliko su tvrdi + znaju da igraju na rezultat i savrseno im odgovara ova pozicija gde mogu da nas cekaju a mi moramo da ih napadnemo. Ali u napadu imamo kvalitet da ih ugrozimo. Samo sto moramo da ispravimo nedostatke iz prethodne dve utakmice, posebno u odbrani.

Ni motivacija nije problem. Svaki dan gledati nas duel sa proslog Mundijala na repeat + njihovu proslavu golova. Ako to nije motiv da im se pokazu zubi, onda bolje da se spakujemo odmah i ne izlazimo na mec.

Isto i sto se mene tice. Bas mi je juce bio bez veze dan.
Kad su izgubili protiv Brazila bilo mi skroz svejedno, cak sam bio i zadovoljan vidjenim. Ali juce kada su izgubili dobijen mec na tako neshvatljiv nacin, od tima koji je realno dosta slabiji. Ja sam to doziveo ne samo kao poraz vec i kao ogromnu blamazu. Kada vodis 3:1 ne smes da izgubis i od jacih timova. Valjda su umislili na 3:1 - e sad cemo mi njih da razbijemo sa 6 golova i na kraju im se to obilo o glavu. Sa fudbalerima svaki put ista prica, taman kad pomislis konsolidovali su se, poceli da igraju kao tim, kvalifikovali se na SP sa prve pozicije, presli u grupu A Lige Nacija... i onda opet nista.
I pored svega vidjenog, opet ce imati sansu da se kvalifikuju dalje. Nisam preveliki optimista da ce uspeti da pobede Svajcarsku, ali hajde da vidimo. Mozda konacno naprave cudo.
Na kraju ce ispasti da smo sa Krstajicem bili najblizi da se kvalifikujemo u narednu fazu. Kakav uzas. :ROFLMAO:

Еквадор 1 : 2 Сенегал
Холандија 4 : 0 Катар
Иран 2 : 1 САД
Велс 0 : 2 Енглеска

Back