Fudbal

Ja još gledam gde sam, pošto znam da sam bila oko 15. mesta, ono upadoh ja u TOP10..:ROFLMAO:

Dobro, komentator može malo manje da bude providan u tome da je Ronaldov fan.. :ROFLMAO:

Joj meni ceo dan onako tužan, mnogo sam razočaran i iznerviran. Jedno je izgubiti protiv Brazila, preko toga sam lako prešao, ali primiti 3 gola od Kameruna i izgubiti takvo vođstvo. Ne znam, jednostavno mi je ovo skroz uništilo dan :(

Ali njima je stvarno trebalo više od 5 minuta da zaključe da Ronaldo nije dirao loptu pri pogotku? Vriska

Ja još gledam gde sam, pošto znam da sam bila oko 15. mesta, ono upadoh ja u TOP10..:ROFLMAO:

Dobro, komentator može malo manje da bude providan u tome da je Ronaldov fan.. :ROFLMAO:
I ja sam napredovao! Bio sam prvo pri dnu, pa u sredini, a sad sam već peti (trenutno). 😀
Vala, nisam video da se neko ovoliko razdrao i obradovao za gol druge reprezentacije i da toliko hvali Ronaldove akcije. :LOL:

Joj meni ceo dan onako tužan, mnogo sam razočaran i iznerviran. Jedno je izgubiti protiv Brazila, preko toga sam lako prešao, ali primiti 3 gola od Kameruna i izgubiti takvo vođstvo. Ne znam, jednostavno mi je ovo skroz uništilo dan :(

Ja sam hladne glave prihvatio da dokle god imamo takve medije i dokle god naši igrači to sve tako lično shvataju i nabijaju sebi pritisak a i počnu sami da veruju u lažni hajp - neće biti rezultata. Žao mi je. Jesam tužan. Pratim fudbal od 2002e i sigurno nisam jedini da želi da njegova zemlja bar jednom nešto napravi na svetskom... Ali ne želim da to toliko doživljavam lično jer 1. Oni igrači ni ne znaju ko sam ja 😅 2. Sport treba da je relaksacija a ne stres. Šta je tu je. Voleo bih da nas iznenade i pobede u petak a ako se to ne dogodi opet idemo dalje. Valjda će 2038e da igraju finale 🤣🤣🤣

I ja sam napredovao! Bio sam prvo pri dnu, pa u sredini, a sad sam već peti (trenutno). 😀
Vala, nisam video da se neko ovoliko razdrao i obradovao za gol druge reprezentacije i da toliko hvali Ronaldove akcije. :LOL:

Ako Portugal dođe do finala želim da slušam ovog komentatora. 😅

Nemojte mi sta zamjerit prosla je era skorpiona sad sam dobre volje

Leo pogodio sam Brazil Švicarska a dao si mi 1 :LOL: i to ono napoooookon pogodio

Holandija - Katar 2:0
Ekvador - Senegal 2:2
Iran - SAD 0:1
Vels - Engleska 0:2

Nizozemska - Katar 4-0
Ekvador - Senegal 3-1
Iran - SAD 1-1
Wales - Engleska 0-2

Back