Lignjoslav
Ekspert
Ma neka idu kuci. Gotovo je sve.
Znam da ima još da se igra, ali iskreno, sa ovakvom igrom, u trećoj utakmici ne očekujem ništa a uz to, u najboljem slučaju će biti u situaciji da će morati da jure pobedu. Ako je ona prva bila odigrana onako zbog kvaliteta protivnika sa druge strane, ovom sam iskreno razočarana, što se tiče dosadašnjeg toka. Bilo je dobrih perioda, ali ono loše zasad odnosi prevagu.
U pobjedi i porazu, ucite od nas komsija i nikad ne gubite nadu. Jer tko u cuda vjeruje, cudima svjedoci
Nema nista od pobede. Svajcarska nije bez razloga izbacila Italiju sa Svetskog.Prava je umjetnost primit od Kameruna 3 gola, neobjašnjivo zbilja...
Bez obzira na ovo, vjerujem da će te pobijedit Švicarsku u zadnjem kolu i proći dalje, mislim ako nemate tu vatru i motiv u sebi da im se osvetite, onda stvarno ne znam...
A Brazil će vjerujem dobit Švicarsku
Pa i vi ste bili prvi u grupi sa Portugalom...Nema nista od pobede. Svajcarska nije bez razloga izbacila Italiju sa Svetskog.
Za mene ovo Svetsko je sto se tice Srbije, zavrseno. Kraj. Ende. Finito. Konjec.
Nikakva sreća. Već se slažem sa Tetsujinom. Previše se diže pompa i nabijaš pritisak i igračima i selektoru. Pritisak čuda čini.To je sad sa ove tacke gledista bila cista sreca i sad se pokazalo da smo zalutali na Svetskom.
Sa ovako kriminalno losim timom, nemam cime da se nadam protiv Svajcarske.