Fudbal

Svaki put kad Srbija dodje do 16m bude prilika za gol

Mozda najzanimljivija utakmica na prvenstvu

Znam da ima još da se igra, ali iskreno, sa ovakvom igrom, u trećoj utakmici ne očekujem ništa a uz to, u najboljem slučaju će biti u situaciji da će morati da jure pobedu. Ako je ona prva bila odigrana onako zbog kvaliteta protivnika sa druge strane, ovom sam iskreno razočarana, što se tiče dosadašnjeg toka. Bilo je dobrih perioda, ali ono loše zasad odnosi prevagu.

Krenuo sam da pišem nešto slično. Sa svime se slažem 😊. Ono potpuno sam hladne glave. Užasne greške su nas skupo koštale. Sami sebi smo ovde oduzeli 3 boda i baš ono nemam nikakvih očekivanja pred 3 utakmicu. Jednostavno sami smo krivi za ovo.

Necu ni da gledam Svajcarsku. Neka nas pobede koliko smo stravicno katastrofalni.

Prava je umjetnost primit od Kameruna 3 gola, neobjašnjivo zbilja...

Bez obzira na ovo, vjerujem da će te pobijedit Švicarsku u zadnjem kolu i proći dalje, mislim ako nemate tu vatru i motiv u sebi da im se osvetite, onda stvarno ne znam...

A Brazil će vjerujem dobit Švicarsku

Prava je umjetnost primit od Kameruna 3 gola, neobjašnjivo zbilja...

Bez obzira na ovo, vjerujem da će te pobijedit Švicarsku u zadnjem kolu i proći dalje, mislim ako nemate tu vatru i motiv u sebi da im se osvetite, onda stvarno ne znam...

A Brazil će vjerujem dobit Švicarsku
Nema nista od pobede. Svajcarska nije bez razloga izbacila Italiju sa Svetskog.

Za mene ovo Svetsko je sto se tice Srbije, zavrseno. Kraj. Ende. Finito. Konjec.

E bas si liganj blansiran ispod peke, sve je moguce. Have some faith, nista te ne kosta i ostavi logiku i matematiku po strani

@Lignjoslav
Ne treba sad ni toliko kmečati. Svesni smo da Srbija nije fudbalska velesila, naš je problem što svaki put od njih očekujemo više nego za šta su realno sposobni. Da imaju kvalitet, imaju. Ali kada je najpotrebnije nisu uspeli to da pokažu.

Protiv Švajcarske svakako nismo favoriti ni kada igramo najbolje. Tako da neka igraju opušteno, nemaju šta da izgube i nema potrebe za kalkulisanjem. Potpuno nam je svejedno da li izgubimo od njih 3:0 ili izvučemo nerešeno. Samo pobeda se računa.

Nema nista od pobede. Svajcarska nije bez razloga izbacila Italiju sa Svetskog.

Za mene ovo Svetsko je sto se tice Srbije, zavrseno. Kraj. Ende. Finito. Konjec.
Pa i vi ste bili prvi u grupi sa Portugalom...

Ta utakmica će bit 50-50, apsolutno je sve moguće

To je sad sa ove tacke gledista bila cista sreca i sad se pokazalo da smo zalutali na Svetskom.

Sa ovako kriminalno losim timom, nemam cime da se nadam protiv Svajcarske.

Čovječe počeo sam pogađati sve bolje. Samo nikako točne brojke.
Obje momčadi su imale katastrofalnu obranu. Srbija treba proći put koji smo mi prošli. Ne dajete im vrijeme da sazriju i poslože se. Odmah se govori o svjetskim prvacima. Kada smo mi to radili onda smo bili najlošiji.
A Kamerun se tamo kombinira, a nikako da iskombinira. Totalno su nedisciplinirani.

To je sad sa ove tacke gledista bila cista sreca i sad se pokazalo da smo zalutali na Svetskom.

Sa ovako kriminalno losim timom, nemam cime da se nadam protiv Svajcarske.
Nikakva sreća. Već se slažem sa Tetsujinom. Previše se diže pompa i nabijaš pritisak i igračima i selektoru. Pritisak čuda čini.

Ovo danas je bilo loše i vođena utakmica od strane selektora i prosto igrači deluju iscrpljeno i kao da nisu prisutni. Može se pričati o mnogo lošem ali ova današnja utakmica uopšte ne pokazuje da je sve ono u prošlosti bila čista sreća. Imaš jako loš pogled na život ako gledaš tako. Vrlo lako zaboravljaš ono dobro a fokusiraš se na negativno. Idemo dalje, i to je to, jednom će i ovim momcima da svane i da prosto se opuste i ne dignu u nebesa nego da igraju kako znaju. A ovo dobro dođe i Piksiju da se spusti na zemlju. Ljudi smo, svi grešimo ali iz grešaka se uči i ide se dalje, ne kuka se i ne mrači se i ne pada se u depresije i ne vređa se. IDE SE DALJE!

A sve što je trebalo je da branimo 3-1.. Užasno glupo primljena 2 gola, odbrana je bila nepostojeća u tim trenucima. Sad nam ostaje da se oslanjamo na sreću, a ako nismo mogli da se odbranimo protiv Kameruna kako ćemo protiv Švajcarske.. Ovo nije smelo da se desi

Interesantno da su u oba meca u 60. minutu popadali. Imaju jos sanse, nikad se ne zna, mada ako budu ovako igrali odbranu...

Ali drago mi je zbog komentatora na portalima, od hejta do euforije nazad do hejt :ROFLMAO:

To što Tetsujin reče za stvaranje pritiska je tačno, ali dosta je to do mentaliteta i to se teško menja. Stvara se pritisak od strane medija i navijača da mora da se dominara na svakom takmičenju gde učestvujemo (bez obzira da li postoje realno osnove za to).
Ali ruku na srce, fudbalska reprezentacija Srbije godina nema nikakav kontinuitet. Sve zavisi od toga kako se probude taj dan. Mogu da pobede apsolutno bilo koga i da izgube od apsolutno bilo koga.
I pored svega ovoga, ako Brazil pobedi Švajcarsku oni opet imaju šanse za prolaz... ali taj meč će biti užasno težak za gledanje. :confused:

Back