Fudbal

Bas ste podcenili Holandiju, a ona dala 3 gola….znao sam da ce se Lale probuditi u ovoj nokaut fazi…idemo Holandija, idemo Lale 🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱 to je taj veliki trener Van Gal 😉

Ubola tačan rezultat niotkuda praktično. :ROFLMAO: Mada su imali Argentinci i dosta sreće pri kraju, moglo otići i u produžetke. A i ispromašivaše se za sve pare.

Argentinci meni u inat nisu zabili 3i gol. 🤣🤣🤣

Argentina vs Holandija će biti baš baš zanimljiva utakmica.

Bas ste podcenili Holandiju, a ona dala 3 gola….znao sam da ce se Lale probuditi u ovoj nokaut fazi…idemo Holandija, idemo Lale 🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱 to je taj veliki trener Van Gal 😉

Niko ih nije podcenio. Mislim da se sasvim realno komentarisalo. Koju su to vele silu na svom putu oni imali pa da ih neko testira? 😊

Ja sam pre prvenstva rekao da Holandija ima šanse da osvoji ovo prvenstvo. Eto neka dokažu da mogu sa tim da pobede Argentinu pa najverovatnije Brazil.

Čujemo se posle utakmice sa Argentinom pa se nadam da ćeš biti realan bez obzira na rezultat.

Analizirao sam nešto i kada bi se u našoj grupi konačnim rezultatom proglasio rezultat sa poluvremena, tada bi Srbija bila prva u grupi sa 5 bodova, Švajcarska i Brazil bi imali po 3 poena, ali bi Švajcarska prošla zbog gol razlike 2:2, a Brazil bi imao razliku 0:0 (u sve tri utakmice Brazil je igrao 0:0 na poluvremenu), a Kamerun bi bio poslednji sa 2 poena! 😀
To je samo dokaz koliko smo naglo padali i nismo imali snage da nijednu odigranu utakmicu dovedemo do kraja.

Van Gal izjavio da veruje da će osvojiti svetsko prvenstvo. Veoma ambiciozno i hrabro. S obzirom na to da Holandija nikada nije uzela Svetsko Prvenstvo a igrali su finale 3 puta. Nadam se da mu se ovo neće obiti o glavu.

Van Gal izjavio da veruje da će osvojiti svetsko prvenstvo. Veoma ambiciozno i hrabro. S obzirom na to da Holandija nikada nije uzela Svetsko Prvenstvo a igrali su finale 3 puta. Nadam se da mu se ovo neće obiti o glavu.
Rekao je da mogu da osvoje prvenstvo, a ne da ce osvojiti….a svaka iole solidna reprezentacija veruje i nada se da ce osvojiti…nisu otisli tamo turisticki kao Srbi.

Rekao je da mogu da osvoje prvenstvo, a ne da ce osvojiti….a svaka iole solidna reprezentacija veruje i nada se da ce osvojiti…nisu otisli tamo turisticki kao Srbi.
Ja bas nesto ne verujem da je nasa reprzentacija otisla turisticki. To sto je rezultat izostao, ne znaci da je neko otisao turisticki. Lepo je da podrzavas neku ekipu, al nije lepo da drugog omalovazavas, jer verujem da su svi otisli sa ciljem da osvoje prvenstvo.

Onda su naši pogrešno preneli njegove reči. Izvinjavam se na tome.

U suštini rekao sam ti - svaka reč koju si izgovorio sa toliko samopouzdanja može da ti se vrati ko bumerang nakon što Holandija ispadne. Kako umeš vređati druge države nauči da vrednuješ svoju pa i u porazu.

Ja i želim da Holandija osvoji ali nikad nisam video nekog ko je toliko slep na njihovu lošu igru i nimalo realan. Kao da se radi o njegovoj sopstvenoj državi.

Meni je fascinantno da vi ne mozete da vidite njenu stabilnost u igri, posebno u defanzivi…a jos mi je fascinantnije da ne mozete da uvidite da reprezentacija igra sa pola snage…da jos svoj maksimum nisu pokazali…a da ne govorim o njihovom treneru koji nema poraz na svetskim prvenstvima…ja sam i te kako objektivan i realan…ne kazem da je ovo njihova najbolja generacija, ali ne mogu da se slozim sa vama kada kazete da su oni losi..

Onda su naši pogrešno preneli njegove reči. Izvinjavam se na tome.

U suštini rekao sam ti - svaka reč koju si izgovorio sa toliko samopouzdanja može da ti se vrati ko bumerang nakon što Holandija ispadne. Kako umeš vređati druge države nauči da vrednuješ svoju pa i u porazu.

Ja i želim da Holandija osvoji ali nikad nisam video nekog ko je toliko slep na njihovu lošu igru i nimalo realan. Kao da se radi o njegovoj sopstvenoj državi.
Vala ovoliko nisam ni ja bio slep na Belgiju prosle godine na Evropskom.

Back