Bas ste podcenili Holandiju, a ona dala 3 gola….znao sam da ce se Lale probuditi u ovoj nokaut fazi…idemo Holandija, idemo Laleto je taj veliki trener Van Gal
![]()
Rekao je da mogu da osvoje prvenstvo, a ne da ce osvojiti….a svaka iole solidna reprezentacija veruje i nada se da ce osvojiti…nisu otisli tamo turisticki kao Srbi.Van Gal izjavio da veruje da će osvojiti svetsko prvenstvo. Veoma ambiciozno i hrabro. S obzirom na to da Holandija nikada nije uzela Svetsko Prvenstvo a igrali su finale 3 puta. Nadam se da mu se ovo neće obiti o glavu.
Ja bas nesto ne verujem da je nasa reprzentacija otisla turisticki. To sto je rezultat izostao, ne znaci da je neko otisao turisticki. Lepo je da podrzavas neku ekipu, al nije lepo da drugog omalovazavas, jer verujem da su svi otisli sa ciljem da osvoje prvenstvo.Rekao je da mogu da osvoje prvenstvo, a ne da ce osvojiti….a svaka iole solidna reprezentacija veruje i nada se da ce osvojiti…nisu otisli tamo turisticki kao Srbi.
Rekao je da mogu da osvoje prvenstvo, a ne da ce osvojiti….a svaka iole solidna reprezentacija veruje i nada se da ce osvojiti…nisu otisli tamo turisticki kao Srbi.
Vala ovoliko nisam ni ja bio slep na Belgiju prosle godine na Evropskom.Onda su naši pogrešno preneli njegove reči. Izvinjavam se na tome.
U suštini rekao sam ti - svaka reč koju si izgovorio sa toliko samopouzdanja može da ti se vrati ko bumerang nakon što Holandija ispadne. Kako umeš vređati druge države nauči da vrednuješ svoju pa i u porazu.
Ja i želim da Holandija osvoji ali nikad nisam video nekog ko je toliko slep na njihovu lošu igru i nimalo realan. Kao da se radi o njegovoj sopstvenoj državi.