Fudbal

Poljaci danas uopće nisu loši, bolji nego u sve tri utakmice u grupi zajedno

Naravno da jesam, za Holandjane uvek navijam, jer su iz te zemlje dosle velike zvezde. Johan Krojf je stvorio totalni fudbal. Za “evropski Brazil” se uvek navija. Napred “Lale”.

Mogu samo da zamislim tvoju reakciju kad se nisu plasirali na Euro 2016 i Svetsko 2018...

Pa Evropsko sam preziveo, nije mi to toliko bitno, ali kada nisu otisli u Rusiju, to mi je bas bilo tesko. Pogotovo jer su u Brazilu bili treci. I to prvenstvo sam slabo propratio, jedino eto Srbiju. Falili su mnogo Holandjani i Italijani te godine.

Nemoj da baksuziras, razmisljajmo pozitivno. Nadamo se da ce Argentina ici kuci. 😂

Raspucao se Mbape.. Džabe Poljacima što su odigrali jedno dobro poluvreme, ako na kraju dožive ubedljiv poraz.:confused:

Ja sam stavio 2-0, što je značilo samo jedno, da tako neće završit, i to naravno u sudačkoj nadoknadi zabili treći 😍

Stefan28 i Ivana pogodili rezultat uz mnogo sreće 😃

kak se boduju rezultati? ja stavio 2-0 i onda mbappe pogodi u 90. za 3-0 :rolleyes: jel se gleda razlika? :LOL:

kak se boduju rezultati? ja stavio 2-0 i onda mbappe pogodi u 90. za 3-0 :rolleyes: jel se gleda razlika? :LOL:

Dobio si 2 boda. 🤣

Ja sam se juče premišljao i eto stavio 4-1 i da su sve šanse iskoristili ubo bih rezultat 🤣

Back