Fudbal

Ne može ni u Novi Sad, kvalifikacije će vrv morati da igraju na JNA ili Marakani. U grupi LE (pod pretpostavkom da neće proći dalje) će moči.

Čuka isto, s tim što neće moći ni u grupi da igraju na Banovom Brdu.

Šta znam, verovatno one nebitnije stvari, mada stoji da bi verovatno dolazilo više novinara, možda publike, šta znam. Pa bi i za njih same možda bilo bolje da igraju na većem.

Mada sad čitam (Wikipedia je u pitanju, da se ogradim) da za sva takmičenja od 4. kola kvalifikacija treba stadion koji je kategorije 4. :unsure:

Videćemo kako će biti.
Sad gledam za Karađorđe, nisam znala da je i on u kategoriji 3 (i to zbog po meni sitnica), verovatno me je zavaralo to što premašuje donju granicu za potreban kapacitet.

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ JEDAN OD NAJVECIH NAPADAC IKADA UPRAVO JE ZAVRŠIO VELIKU FUDBALSKU KARIJERU​

Fxz7Io6WcAA_C_-.webp

Ne može ni u Novi Sad, kvalifikacije će vrv morati da igraju na JNA ili Marakani. U grupi LE (pod pretpostavkom da neće proći dalje) će moči.

Čuka isto, s tim što neće moći ni u grupi da igraju na Banovom Brdu.
Čuka će Evropu igrati na novom stadionu u Loznici
https://www.danas.rs/sport/cukaricki-se-zbog-stadiona-seli-u-loznicu/

1280px-Wide_angle_view_of_Lagator_Stadium.jpg

1280px-View_from_main_stand_of_Lagator_Stadium.jpg

stadion-lagato-januar-2023-DJI_0950.jpg

maxresdefault.jpg

Neka sad lepo i preregistruju Čukarički u Loznicu, da bar ima normalan stadion. Nema potrebe da im rekonstruišu ovaj.
Kad su već gradili nove stadione u gradovima koji nemaju tim u Superligi ligi, a neće ih imati ni u skorijoj budućnosti.

Neka sad lepo i preregistruju Čukarički u Loznicu, da bar ima normalan stadion. Nema potrebe da im rekonstruišu ovaj.
Kad su već gradili nove stadione u gradovima koji nemaju tim u Superligi ligi, a neće ih imati ni u skorijoj budućnosti.
pa kontam da je ta "rekonstrukcija" izgovor da igraju pred više publike i na lepšem stadionu s obzirom da nigde na netu ne može da se pročita o rekonstrukciji stadiona Čukaričkog.

Verujem da će igrati bar 2 sezone tamo u Loznici.

Kako tačno ne može, kad ima vesti još od sredine maja da se sele u Loznicu i da planiraju rekonstrukciju?

Mene zanima i šta je sa rekonstrukcijom ovog u Novom Sadu, koja je najavljena još u februaru, da li se uopšte nešto radi? Pošto su još naglasili tada da se doteruje da ne bi morali da budu domaćini u Beogradu. :unsure:

Kako tačno ne može, kad ima vesti još od sredine maja da se sele u Loznicu i da planiraju rekonstrukciju?
mislim detalje, nema gde, kada, kako.

Ima samo opšte informacije.
Mene zanima i šta je sa rekonstrukcijom ovog u Novom Sadu, koja je najavljena još u februaru, da li se uopšte nešto radi? Pošto su još naglasili tada da se doteruje da ne bi morali da budu domaćini u Beogradu. :unsure:
Koliko sam svatio nadaju se da će UEFA da im progleda kroz prste, jedino moraju da nabave one "češljeve" na ulasku u stadion i još par tih sitnica.

Što se tiče potpune rekonstrukcije o tome se priča već 10 godina, projekat stadiona je star već jedno 5.
https://www.ekapija.com/news/2608415/ovako-ce-izgledati-nov-stadion-karadjordje-sa-16800-mesta-foto

Aha, pa moguće da će tek da uslede ti podaci.

Za te priče znam, nego su tu rekonstrukciju najavili ko da če da rade ne znam šta, ali ako je to jedino što im fali, možda im i bude progledano kroz prste, mada šta znam. A možda su za tu potpunu rekonstrukciju "žicali" kad je bila priča da će da se gradi potpuno novi Spens (što u neku ruku i ne bi bila loša ideja, da ne govorimo o Srbiji), ali na kraju ništa od toga, pa da se sve obavi u jednom cugu.:LOL:

Pretpostavljam onda i Vojvodina i TSC u Beogradu igraju Evropu, Vojvodina će utakmice u domaćim takmičenjima do kraja godine igrati u Bačkoj Topoli.
Ne verujem, veća šansa je da se "presele" na neki od novih stadiona kako bi imali publiku.

TSC možda i puste da igra Ligu Evrope u B. Topoli.

Pa onda će i Vojvodinu pustiti da igra Ligu Konferencija tamo. Mada mogu i oni u Loznicu, iako mi je besmisleno. :D Pošto sigurno neće u Zaječar i ne znam gde su sve renovirani/izgrađeni novi..

Pa onda će i Vojvodinu pustiti da igra Ligu Konferencija tamo. Mada mogu i oni u Loznicu, iako mi je besmisleno. :D Pošto sigurno neće u Zaječar i ne znam gde su sve renovirani/izgrađeni novi..
Vošu puštaju 100% na TSC areni za LK, a TSC u grupi Lige Evrope će morati da se godi sa UEFAom.

Svakako bi bila katastrofa da TSC igra u Beogradu gde ga neće gledati ni hiljadu ljudi, siguran sam da će sve uraditi u svojoj moći da ne dođe do toga.

Da za TSC bi bilo šteta, baš su imali dobru atmosferu na onim utakmicama što su igrali.

Back