Fudbal

Francuska definitivno najjača ekipa na papiru, ali dobro oni su uvijek u blagoj početnoj prednosti jer za njih pola Afrike igra, ne samo u nogometu...od ostalih Portugal bi također u teoriji trebao imat dobar turnir, ali njima je izbornik najveći problem, kao i Engleskoj, tako da nisam pametan, jedino eto da Njemačka iskoristi domaći teren i tako bude najveća konkurencija Francuskoj

Grupa E smejurija, Belgijanci u konstantnom padu nakon što nisu uspeli da urade uspešnu smenu generacija, Slovačka i Rumunija u najboljem slučaju prosečne ekipe bez it faktora.

Jedino je Ukrajina tu i tamo, ali i ona nikad ne uspe da se konsoliduje da dođe do kasnijih faza turnira.

:LOL::ROFLMAO:

Generalno prvi put nema nikakve euforije oko fudbalske reprezentacije. To je možda i dobro. Uz malo sreće možda 3p protiv Slovenije mogu biti dosta za prolaz dalje. To bi bio uspeh.
Ovo mi je dobro urađeno, ovaj teget dres mi je ostao najdraži, imao sam do skoro ćaletov stari dres negde, upravo osmica Mijatović sa sve ovim kragnama. Nikada nijedan dres neće biti prići ovome.

Grupa E smejurija, Belgijanci u konstantnom padu nakon što nisu uspeli da urade uspešnu smenu generacija, Slovačka i Rumunija u najboljem slučaju prosečne ekipe bez it faktora.

Jedino je Ukrajina tu i tamo, ali i ona nikad ne uspe da se konsoliduje da dođe do kasnijih faza turnira.
Belgija će da se prošeta kroz grupu e, posle toga ko god da im naidje može da ih izbaci bez problema. Ne može kdb sve sam...

Da Belgija bi se trebala prošetati kroz grupu. Za posle ćemo videti, mali problem može biti što im odbrana ima previše godina i ipak previše fudbala za sobom.
Kako god bilo neverovatno, ali ja očekujem Engleze kao šampione. Roster im je prejak. Tu su uvek Francuzi, Nemci i Španci odmah iza. Od nekih slabijih reprezentacija očekujem dobar nastup Mađara i Turaka. Naš optimističan domet bi trebala da bude 1/8 finala. Ovog puta ne očekujem Hrvatsku u samoh završnici, vezni red je ipak sve stariji, plus x faktor Perišić je imao ozbiljnu povredu i da li će i koliko igrati je pod znakom pitanja. Svakako biće zanimljivo.

Sada već tradicionalno održava se forumska kladionica posvećena evropskim i svetskim prvenstvima u fudbalu. Pravila su ista kao i prethodnih godina.

Ako se npr. utakmica završi rezultatom 1:0

1:0 3 poena
2:1,3:2,4:3... 2 poena
2:0,4:1... 1 poen
1:1,0:1... 0 poena

14.06.2024. 21:00
NEMAČKA - ŠKOTSKA

Prognoze za svaki dan ostavljate do početka utakmica. Ako zakasnite za prvu naravno možete ostaviti za one koje nisu počele.

Da Belgija bi se trebala prošetati kroz grupu. Za posle ćemo videti, mali problem može biti što im odbrana ima previše godina i ipak previše fudbala za sobom.
Kako god bilo neverovatno, ali ja očekujem Engleze kao šampione. Roster im je prejak. Tu su uvek Francuzi, Nemci i Španci odmah iza. Od nekih slabijih reprezentacija očekujem dobar nastup Mađara i Turaka. Naš optimističan domet bi trebala da bude 1/8 finala. Ovog puta ne očekujem Hrvatsku u samoh završnici, vezni red je ipak sve stariji, plus x faktor Perišić je imao ozbiljnu povredu i da li će i koliko igrati je pod znakom pitanja. Svakako biće zanimljivo.
Red bi bio da po prvi put konacno uzmu EP.

Back