Fudbal

Francuska 3:1 Poljska
Holandija 1:1 Austrija
Danska 2:1 Srbija
Engleska 2:0 Slovenija

Jao kako ne volim žabare, odvratan fudbal, bez inicijative, samo srljaju. Dobili Albaniju na mišiće, Hrvate na sreću. Fuj

Taman htedoh da napišem da mi je Italija bila veliko razočarenje, i eto šta se desi u poslednjim trenucima meča. :) Ne treba ih nikako otpisivati ni u nastavku takmičenja jer otkad znam za njih, umeli su da se provlače u grupi, pa da kasnije zablistaju sa ne baš atraktivnom igrom.
Hrvatskoj svakako čestitke! Ne može se uvek biti u vrhu. Ono što su oni uradili za vreme svog postojanja u fudbalu na Svetskim prvenstvima, Srbija neće moći ni u narednih sto godina i to je jednostavno tako. :(

Elem, nakon jučerašnjeg posta, danas makar fina 4 poena za mene (2 + 2).

Nismo zasluzili proci i podjednako smo bili losi ali za sta je ova utakmica imala 8 minuta nadoknade?!
Ovaj Madjar jucer polomio glavu pa bilo 10, mislim nije mi jasno

Meni 5 poena, ali nakon pogođenog rezultata na ovakav način, ne možeš se pošteno ni obradovati.

Francuska 3:0 Poljska
Holandija 2:1 Austrija
Danska 2:1 Srbija
Engleska 3:1 Slovenija

Nismo zasluzili proci i podjednako smo bili losi ali za sta je ova utakmica imala 8 minuta nadoknade?!
Ovaj Madjar jucer polomio glavu pa bilo 10, mislim nije mi jasno

Nije ni meni. Pitao sam se to isto. Ne sećam se da se dogodilo nešto specijalno ili da ste oduglovačili. Možda zbog penala? I vara?

Francuska - Poljska 3 1
Holandija - Austrija 1 1
Danska - Srbija 1 2 (Mitrogol u 93. minutu ide gas)
Engleska - Slovenija 2 0

Nije ni meni. Pitao sam se to isto. Ne sećam se da se dogodilo nešto specijalno ili da ste oduglovačili. Možda zbog penala? I vara?
Ne znam, pa penal je bio dosta brzo izveden, i nije se dugo provjeravalo.
Sve skupa kad zbrojis nije bilo za 8 minuta nikad

Ma je li realno da po drugi puta gubim 3 boda u zadnjoj sekundi 😂😂😂 na isti rezultat

Back