Fudbal

Ja mislim da će BiH puno bolje igrati večeras nego protiv Kanade i da će napad biti puno bolji. S obzirom koliko je Kanada napadala, ispalo je da je fokus na odbrani bio najbitniji.

Енглеска јесте одлично ушла у турнир и баш делују моћно, али нема шансе да задрже тај темпо до краја. У зависности од жреба ја их видим најдаље у четвртфиналу.

Генерално су фаворити играчки доста подбацили на старту, част изузецима (типа Аргентине, Француске и Немачке). Оно што ми је пуно драже је да је већина тзв аутсајдера одиграла заиста добре утакмице. Од тимова које сам гледао (а одгледао сам добар део) једино су ми Ирак, Јордан, Јужна Африка и Тунис одиграли оно без икакве жеље. Било би лепо да првенство освоји неко коме то до сада никада није пошло за руком. Ја типујем на Мароко, имају заиста добар и компактан тим, огромно искуство из Катара и играју срцем (подсећају ме доста на Хрватску по том питању).

Чешка 1 : 1 Јужна Африка
Швајцарска 1 : 2 Ајмо Босно и Херцеговино
Канада 1: 0 Катар
Естадос унидос Мехиканос 2 : 0 Кореја

Mislila sam da me čeka novi dan sa nula poena (gol u 90+ minutu mi opet obori prognozu za bar neki poen) da bi me jutros dočekalo lepo iznenađenje po fazonu "i ćorava koka ubode neko zrno." 😅 Za mene ni ne mora presek, ako imam i deset ukupno, dobro je. 😅

Češka - Južna Afrika 2:1
Švajcarska - BiH 1:2
Kanada - Katar 1:1
Meksiko - Južna Koreja 2:2

Pa da, ima smisla. Meni ovo sve do sad kao neke kvalifikacije za pravo prvenstvo, koje počinje kad ih ostane 32.

Engleska - Hrvatska je derbi ovog dijela takmičenja, poslije toga Francuska - Norveška, ovo sve ostalo (ako nisam nekoga zaboravio) mi je kao zagrijavanje za pravo takmičenje
Brazil - Maroko je bio kao mini derbi iskreno. Dve dobre reprezentacije samo nisu u vrhu favorita za osvajanje prvenstva.

Zali boze ako kojim cudom ijedna od ove dvije ekipe (CZE i RSA) prodje u drugi krug
Jako teško. Moraju dobiti Meksiko (Česi) i Južnu Koreju (RSA) a to je sa ovom igrom gotovo nemoguće. Remi sumnjam da bi ih doveo u poziciju da budu medju top 8 najbolje treće plasiranih.

Kakav epski raspad sistema. Barbarez je na totalno diletantski način postavio ovu utakmicu, igrača koji ti je dao gol u prvoj utakmici on uvodi u igru pred kraj utakmice. Izmene besmislene.... U svakom slučaju imaju još jednu šansu, mada retko se dešava da se ekipe uspešno vraćaju nakon ovakvog debakla.

Bosna u napadu baš loša, a nakon crvenog se raspali u obrani, ali dobro neka dobiju Katar i prolaze, samo neće to bit baš tako lako

otp će 4 i biti granica prolaza za treće mesto pa će se gledati gol razlika, a ovih -3 od Švajcarske ih baš jebe, moraće vrv Katar dobiti sa više od 1 razlike osim ako se ne potrefe baš svi rezultati

Надао сам се ремију вечерас, али црвени картон је пресудио.

И да, хоће он држати Јову на клупи скоро до краја, ето му исхода

Morali bismo oko barem dva gola razlike protiv Katara da ostvarimo da bismo prošli. Procjene su da bi nam u slučaju prolaska konkurencija bila Australija ili SAD u osmini finala.

Fudbal
Back