Fudbal

Hej Sloveni je plagijat poljske himne.
Добро јутро, а текст је плагијат словачке.
Пошто сам пропустио прве две утакмице, гледам сад Мексико. На овом првенству , наравно, не навијам за европске селекције сем наше и можда Шпанаца. Свим осталима желим да поиспадају.

Француска - Аустралија 0-1

Baš dinamična utakmica zasad, nekako mi baš proletelo ovih četrdesetak minuta.

Obe ekipe solidne. Napadaju. Poljska mi je nekako konkretnija ali to je možda samo moj utisak neki.

Tvoj utisak samo, Meksiko bolji, Poljska i Lewandowski ne postoje što se napada tiče trenutno

Očekivano da će biti ovakav meč.. Bude li nerešeno opasno će da se zakomplikuje grupa, a ako neko ovde izgubi biće u baš teškoj situaciji..

Tvoj utisak samo, Meksiko bolji, Poljska i Lewandowski ne postoje što se napada tiče trenutno

Reče osoba koja želi da svaka evropska selekcija ispadne 🤣 pardon, skoro svaka.

Ja sto sam zadremao pa imam utisak da mi je utakmica dosadna... Svakako navijam za Mehiko da pobedi.

Kako si to uspio boga ti?

Mada ajde znamo se, nemam se šta čudit 😆

A mislim da je ovde Levandovski dobio na autoritet malo, iako jeste bilo povlačenja.

Ipak nema gola.

A mislim da je ovde Levandovski dobio na autoritet malo, iako jeste bilo povlačenja.

Bilo je penala ali Ochoa brani titulu najludjeg golmana ikada. Pojavi se samo na svetskom prvenstvu inace se uopste za njega ne cuje. Legenda.

Bilo je penala ali Ochoa brani titulu najludjeg golmana ikada. Pojavi se samo na svetskom prvenstvu inace se uopste za njega ne cuje. Legenda.

A da, setila sam se da je bila jedna luda utakmica i na prošlom, sećam se i da je bilo karikatura sa hobotnicom sa njegovom glavom. :LOL:

Slabo stižem da pratim ove utakmice i danas sam bio na putu. Vidim da su Saudijci zabili odlične golove.
Evo uključih se u drugo poluvreme MEX - POL.
Danas je arapski svet izgleda rešio da izdominira.
Ali odahnuo sam, dobro je da se Danska spasila poraza jer sam se već zabrinuo za Destryja. Ko bi mi posle voleo FSC pesme?! ;)

Kralj Saudijske Arabije proglasio državni praznik posle pobede nad Argentinom​

Vrhovni monarh Saudijske Arabije Salman ibn Abdulaziz proglasio je sredu kao državni praznik i neradan dan zbog trijumfa fudbalera nad Argentinom na Mundijalu, prenosi Rojters. Kralj Salman je dao direktivu da je svim zaposlenima, i u državnom i u privatnom sektoru, slobodan dan, namenjen proslavi pobede. "Naloženo je da sutra, u sredu, bude praznik za sve zaposlene u svim sektorima državnog i privatnog sektora, te studente u svim obrazovnim fazama. Direktiva je u skladu sa onim što je predložilo njegovo visočanstvo povodom pobede saudijske reprezentacije nad reprezentacijom Argentine na Svetskom prvenstvu", piše u saopštenju.​

Back