Fudbal

Tunis - Australija 1:1
Poljska - Saudijska Arabija 1:0
Francuska - Danska 3:0
Argentina - Meksiko 3:1

Tunis 0:0 Australija
Poljska 2:1 SA
Francuska 3:2 Danska
Argentina 1:1 Meksiko

Nema kvalitet, a Holandija ima trenutno najbolju odbranu i vezni red…nema jaceg, al dobro, svako ima pravo na svoje misljenje. Ja cu samo reci, gledajte, pa cete da vidite sta ce uraditi.

Imala je i Srbija najbolju odbranu u Evropi pre 12 godina pa znamo kako smo prolazili. Papir je jedno ali praksa sasvim drugo. Meni je Holandija isto draga ali ovo im je mozda najslabija generacija ikada. Nerealno je ocekivati da ova ekipa moze da konkurise za zlato. Uspeh je ako dodju do 1/4 finala.

Da bi ozbiljniji iskorak napravili moraju znatno ali znatno da podignu formu. A i tada je pitanje dokle mogu. No svakako, videcemo ubrzo da li su u stanju da isprave sve ovo vidjeno u prve dve utakmice.

Nema kvalitet, a Holandija ima trenutno najbolju odbranu i vezni red…nema jaceg, al dobro, svako ima pravo na svoje misljenje. Ja cu samo reci, gledajte, pa cete da vidite sta ce uraditi.

Sa ovakvom formom i svime što su pokazali u prva dva meča, oni bi mogli da se okiznu i u osmini finala. Njima ide u korist samo što u osmini finala idu na grupu A, a tamo imaju šanse sa svima. No opet sa ovakvom igrom, upitno je sve to i kako će oni izgledati protiv jačih timova.

Edit: Jaču odbranu od njihove ima par ekipa, a o veznom redu da ne pričam.

Pardon. Holandije je grupa A a idu na grupu B 🤣. Ali svejedno stoji ono što sam hteo da kažem.

Ne slazem se, ali postujem vase misljenje . Van Gal je stari lisac…zna dobro sta radi sa svojom ekipom…totalno drugacija taktika od standardne Holandije koja je ucestvovala ranije…

Ne slazem se, ali postujem vase misljenje . Van Gal je stari lisac…zna dobro sta radi sa svojom ekipom…totalno drugacija taktika od standardne Holandije koja je ucestvovala ranije…

Ja sam rekao pre prvenstva da mi je Holandija jedan od favorita međutim može Van Gal biti i najstariji lisac kad mu se igrači ne trude i kad je odbrana onako loše posložena i kad te jedan Senegal satera u ćošak do 80g minuta i to bez jednot Sadio Manea onda tu nešto ne štima.

Van Gal jeste lisac i prekaljeni strucnjak ali bio je to i Dick Advocaat pa je seo na klupu Srbije i dobili smo...........dick.

Daje li ta totalno drugacija taktika rezultate? Protiv slabih protivnika daje. Dobijaju utakmice na individualni kvalitet za sada, ne dobijaju zahvaljujuci Van Galovim bravurama.

Njih je Ekvador juce nadigrao. Razbili su ih u svim segmentima fudbalske igre.

Mogu oni da zapnu u najvaznijim utakmicama ali previse toga mora da se popravi da bi ovo bila reprezentacija koja konkurise ni manje ni vise nego na zlato. To nije poslo za rukom ni tim legendarnim generacijama.

1/4 finale je uspeh za ovu ekipu.

Dok je Holandija igrala atraktivno,uvek joj je malo falilo za prvaka sveta….sada igra malo drugacije, vise na rezultat…poslozice ce se sve to. Videcete, Holandiju uvek treba racunati za visok plasman, kada igra Svetsko prvenstvo. Oni su samo 2018. u Rusiji kiksnuli u kvalifikacijama u skorijoj istoriji. Vidite samo sta radi u ligi nacije. Najvise bodova je dobila od svih evropskih zemalja. Bice to sve super.

Dzabe ti bodovi sada, ono sto se vidi na terenu sada ne prilici pretendentu na zlato. Liga nacija zna i da zavara jer ne igraju svi timovi sa jednakim ambicijama.

Ja ne sumnjam da ce se dobro spremiti za knockout utakmice. Ali sustina je da je ovo pretanka ekipa da bi se razmatrala kao ekipa koja ce potencijalno osvojiti Mundijal. 1/4 finale vec je realna mera i to bi bio uspeh.

Dvoumio sam se do poslednjeg momenta ovde da li da stavim da bude 1:0 za Australiju ili 1:1 i eto, odoše 3 poena!

Slicno i sa mnom. Tunis dobra ekipa, imaju potencijala napred ali ne umeju da ga zabiju pa to je.

Dobri su Saudijci, dobri. Nije bila slucajnost ono protiv Argentine.

Izbaksuzirao sam :ROFLMAO:

Od afričkih reprezentacija Sengal ima najveće šanse za prolaz, ali još uvek imaju šanse Gana i Maroko, zavisi šta će uraditi u narednom meču. Dok se ne završe mečevi drugog kola rano je govoriti.

Back