Fudbal

U ovoj grupi će biti haosa u trećem kolu ako i večeras Argentina pobedi. Baš će biti gusta borba za ta dva mesta koja prolaze grupu.

Uopste nije iskljuceno, Meksiko je jako dobra i nezgodna ekipa. Argentina, ako ne zaigra znatno bolje nego u prvoj utakmici, nece pobediti ni veceras.

Nema ništa od toga. Ne čitaj kurir 🤣 Možda nas kazne ali nećemo biti izbačeni sa svetskog.

Francuska razbila prokletstvo a ja konačno pogodio tačan rezultat.

A čemu to sve? Znali su kako je FIFA raspoložena prema kosovskom pitanju i šta bi moglo da usledi i nije im trebalo da se igraju sa tom zastavom. :(
Kako god bilo, smećarske novine će uvek biti smećarske jer naravno da je sada idealna prilika da se širi negativna energija! o_O

Francuzi su mi, makar pred kraj, delovali da se ne cimaju mnogo i da igraju onoliko koliko im je dovoljno za pobedu. Ja sam očekivao više. Tačan rezultat su pogodili izgleda Andrej, Destry, Ivana i Tinte - bravo!

Ja više ne da ne mogu pogodit točan rezultat, nego ni pobjednika ne mogu pogodit više uopće, strašno 🤯

A čemu to sve? Znali su kako je FIFA raspoložena prema kosovskom pitanju i šta bi moglo da usledi i nije im trebalo da se igraju sa tom zastavom. :(
Kako god bilo, smećarske novine će uvek biti smećarske jer naravno da je sada idealna prilika da se širi negativna energija! o_O

Francuzi su mi, makar pred kraj, delovali da se ne cimaju mnogo i da igraju onoliko koliko im je dovoljno za pobedu. Ja sam očekivao više. Tačan rezultat su pogodili izgleda Andrej, Destry, Ivana i Tinte - bravo!

A ko zna ko je to stavio i čemu to. Zaista ni ja ne razumem potrebu za širenjem negativne energije. Užas.

Ne znam šta im je uopšte trebalo da kače pomenutu zastavu. :) Mada verujem da će biti novčana kazna, u najgorem slučaju, a ako baš hoće i da ih eliminišu, to mogu da srede i na "finiji" način.

Na pres konferenciji danas nisu hteli ili im nije bilo dozvoljeno da pricaju na tu temu.

Nema, znaci mora uvek nas nesto da zakaci.

Katar definitivno ispao,čak i da treću utakmicu pobede,ne idu dalje.Oni se nikada ne bi kvalilfikovali da nisu domaćini.Fudbalska tradicija u Kataru gotovo i da ne postoji.

Hoću da Engleska osvoji ovo prvenstvo,da se nastavi tradicija da aktuelni domaćin ESC-a osvaja fudbalsko prvenstvo te godine nakon što su osvojili organizaciju ESC-a,Italija prošle godine osvojila Evropsko prvenstvo,odmah nakon ESC-a i Maneskina,sada tom logikom treba Engleska svetsko!

Francuska i Danska poceli sa namerom da ne izgube. Dosadnjikava utakmica do samog kraja kad su Francuzi naceli Dance.

Dobri su Francuzi, imaju lepe sanse da potencijalno odbrane titulu i apsolutno su u najuzem krugu favorita. Danci na momente sjajni ali nisam odusevljen za sada.

Back