Fudbal

Camerun - Serbia 0:1
Coreea de Sud - Ghana 1:1
Brazilia - Elveția 1:0
Porugalia - Uruguay 0:0

Srbija - Kamerun 3:1
Gana - Južna Koreja 0:1
Brazil - Švicarska 3:1
Portugal - Urugvaj 1:2

Navijacki, ali zabole me, svakako sam poslednji lol

Ralno smo bolji od Kameruna. Ne vidim razlog zašto ih ne bi smo pobedili.

Kod pogađanja nekad odigram čisto navijački i ako realno znam da ću fulati rezultat i sve ali ovog puta stvarno realno gađam pa ako se to ne dogodi ok nema veze ali bar što se Srbije tiče mislim da ne grešim.

Nisam siguran ko ce igrati i u kakvom su stanju, to mi je jedina nedoumica.

Nisam siguran ko ce igrati i u kakvom su stanju, to mi je jedina nedoumica.
Ako Piksi ne laže, igrači su mnogo bolje i svi će biti spremni ali će taktika odlučiti o tome ko će igrati. Očekujem Kostića i Mitrovića u prvoj što se tiče ovih igrača koji su upitni.

I ja bih voleo da Srbija lagano dobije Kamerun, ali se ne bih iznenadio ni da se završi nerešeno. Do sada smo svašta videli na ovom SP.

Ako ne daj Boze izgube ili zavrse nereseno, docek da bude ovakav:

JEDNOSTAVNO MORA POBEDA SUTRA! NISTA DRUGO!

Kamerun - Srbija 0:2
Gana - Juzna Koreja 0:0
Brazil - Svajcarska 3:1
Portugal - Urugvaj 1:0

Србија 3 : 0 Камерун
Гана 2 : 1 Јужна Кореја
Бразил 3 : 1 Швајварска
Португал 1 : 1 Уругвај

Mora se, da bi se izbegao nevidjeni linc medija.

Nasi mediji su tabloidni kako okrenes, a mi imamo neutemeljen osecaj superiornosti nesrazmeran velicini drzave/nacije i realnog kvaliteta, i koji god ishod turnira bude (sem osvajanja titule) - bice docekani na noz. Tako da ono, opusteno, ovo je samo sport.

Dobra utakmica izmedju Spanije i Nemacke. Ipak ce Nemci na kraju (verovatno) proci grupu. Ne mogu da procenim koji je krajnji domet ove ekipe ali sigurno da nismo videli maksimum od njih.

Sto se tice Srbije, igracemo ofanzivno, sa dva napadaca, tu je sada i Kostic i verujem da, ako pristup bude pravi, belezimo manje-vise rutinsku pobedu. Ne daj Boze ako ne pobedimo, i remi nas drzi u igri ali Brazil bi trebao da dobije Svajcarce ne bi li nam bilo lakse. Ako Svajcarska uzme bod onda bi nam trebala pobeda u zadnjem kolu sa 2 gola razlike da bi prosli dalje.

Medjutim, bolja smo ekipa i, kako rekoh, ocekujem da to pokazemo i u praksi.

Razumem sve. Ja sam 2018. bio u fazonu samo da se ne ponovi 2006. i 0 bodova i 32. mesto. I sad sam. Nije bilo lako posle poraza od Svajcarske tad, svakako sam bio besan, ali sam se ohladio jer su bar pobedili Kostariku tad. Brazil, sto sam rekao, gledao cisto radi reda i znao da idemo kuci posle grupe.

Kamerun 0:2 Srbija
Južna Koreja 1:0 Gana
Brazil 2:1 Švajcarska
Portugal 2:1 Urugvaj

Srbija - Kamerun 1:0
Južna Koreja - Gana 1:2
Brazil - Švajcarska 2:1
Portugalija - Urugvaj 1:1

Back