Fudbal

Drago mi je što je Danska ispala, i oni se nisu bavili nogometom nego glupostima prije nego su došli na turnir, ma svi vi poispadali dabogda, Njemci, Belgijanci, Danci, mrš svi kući

Očajna Danska. Ali sam se bar nadao da će biti 1:1.

Bravo kenguri i Degenek.

Ne smiruju se moroni na drustvenim mrezama... Udaraju jos jace i zesce. Znaci stvarno smo, da ne kazem sta.

Žena prijavi da je bila žrtva nasilja, priloži dokaze: Ma ko zna šta je tu tačno bilo

Neki lik objavi komentar na nekom portalu pod lažnim imenom: TO JE TO E PA NAJGORI SU IGRAČI SRAMOTITE NAS IDITE KUĆI SPLAVARI

Kod mene nula poena ovog popodneva!
Krivo mi je što nisam bio dovoljno hrabar da tipujem na pobedu Australije (ekipe u koju sam verovao), nego sam rekao (samo) 1:1. :sneaky:

Koji glup penal..Mada mislim da se o ovom ne bi diskutovalo da nije Mesi u pitanju.

Bravo za poljskog golmana.:D

Scesni klasa, nema sta. Penal prestrog ali je dobro izveden bio.

Ovo mu je vec drugi odbranjeni penal.

Ovo će biti hit, ako na kraju budu odlučivali kartoni..Mada, Poljaci su razbijeni totalno, biće čudo ako ne prime još koji. :confused:

Poljaci. Meksikancima treba taj treći gol, a dva su im već poništili zbog ofsajda. :D

Ali bzvz, Poljaci nisu ni pokušali da napadnu sad pri kraju.

Mogu Poljaci da odahnu..:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Hahaha sad kad Saudijska Arabija da još jedan gol hahahahahha

Poljaci prošli ipak. S ovakvom neigrom večeras trebaju slaviti ovaj poraz od samo 2:0 kao da su pobijedili 5:0 🙄

Pa teško, oko dvadesetak sekundi, sem ako nije bilo prekida u nadoknadi.

Back