Fudbal

Definitivno, mislim da bi mi bilo u rangu jučeraÅ”njeg Kostarika - Nemačka, pa i zanimljivija. :D Ovako će da se grickaju nokti do kraja. :ROFLMAO::ROFLMAO:

Ne samo da je Brazil dozvolio Kamerunu da uzme jos jedan bod, nego zavrsavamo na sramotnom 29. mestu od 32.

Ljudi, Piksi je najvece razocaranje na ovom prvenstvu…ne znam sta se desilo tom coveku…izmene katastrofa, niko ne zna na kojem je mestu, timski uopste ne igraju, ne zna se ko kome baca, fizicka spremnost katastrofa. Selektore jedna velika nula za Vas.

Nepojmljivo mi je da je sa Krstajićem ostvarena jedna pobeda, a sad čak ni to.. Usput se joÅ” dodaju pred golom Å vajcarske kao da oni treba da čuvaju rezultat.

Sa Krstajicem u Rusiji imamo jednu pobedu, i trece mesto u grupi….ovo sada je debakl

Sada je stvarno kraj, vise se ne nadaj, da mozes, biti gospodar srca moga,

bicu bez milosti k'o sto si bio ti kad sam te voleo k'o Boga.

Sad baÅ” da vidim kakav će izgovor da bude za ovakvu (ne)igru u drugom poluvremenu.

Ajde barem koÅ”arkaÅ”i Zvezde ne znaju za poraz od dolaska DuÅ”ka Ivanovića. :D

Nažalost zasluženo zadnje mjesto, nijedna pobjeda, tek jedan bod uz čak 8 primljenih golova, samo Kostarika primila viŔe sa 11, ova ekipa ima talenta i mislio sam pred prvenstvo evo konačno ste malo posloženi, kad ono niŔta s ničim, Ŕteta

Ja sam se previŔe nervirao proŔlu utakmicu da bih se sad nervirao. Ne mogu. Jeste mi neopisivo žao, ali kako je tako je, nažalost, zasluženo poslednje mesto. Makar je Džaka dobio po p**** ako niŔta.

Izmene u ovoj utakmici su mi bile ordure bizarre.

Back