Fudbal

Prvo da cestitam hrvatskim forumasima na prolasku u polufinale. 👏Treci put zaredom, tj. kad prodju grupnu fazu, Hrvatska dodje u polufinale. Prvi put 3. mesto, pa 2. mesto, i sad mozda prvo (ukoliko nisu Francuzi).

Drugo, odavno nisam gledao utakmicu skoro bez greske i sa visokim nivoom koncentracije na obe strane. Hrvatska je primila gol, moze se reci zbog malog pada koncentracije, a Brazil iz greske. Nakon primljenog gola, nisam verovao da mogu doci do izjednacenja, ali sreca je bila na njihovoj strani. U sustini, za mene mozda ovako najbolja utakmica na Mundijalu. Hrvatska se branila, ali nije stala u bunker.

Druga utakmica. Zao mi je Holandije, jer sam prognozirao da moze da dodje do finala i navijao sam za njih. A s druge strane mi je drago sto je Argentina prosla dalje, jer prizeljkujem da se napokon u finalu nadju Mesi i Ronaldo, sto sad postoji realne sanse.

Prognoza:
Maroko - Portugalija 1:3
Engleska - Francuska 2:3

Ni Mesi ni RoLando nece videti ni f od finala. Oni su FINISHED.
Sve je moguce. Mesi je na korak od finala, a Portugal na dva, od kojih je na papiru jedan korak blizi.
Iako nesto ne gotivim obojicu, ali mislim da bi bilo lepo zaokruziti jednu pricu o dvojici najboljih igraca danasnjice, ovom veku koji ce se boriti za titulu prvaka Sveta.

Engleska - Francuska 1:3
Na ovu prvu utakmicu zakasnih, ah o moj boze

Svaka čast za Maroko, borbeni od prve do zadnje minute, prva afrička ekipa u povijesti koja je ušla u polufinale svjetskog prvenstva 👏

Meni ovo nije senzacija, ali mi je bas bas drago 😊
Veceras prava poslastica od meca, definitivno najjace 1/4 za kraj. Nisam navijac nijedne repke, ali ako biram mogli bi Englezi proci cisto da opet izgube u finalu 😂😁

Stvarno svaka čast za Maroko. Nisam očekivao da će uspeti da pobede Portugal, ali definitivno su pokazali da nisu slučajno završili prvi u grupi.

Uf koliko sam bio zivcan sto ne mozemo dobiti Maroko u onoj prvoj utakmici, a vidi sad... Sta drugo reći nego bravo Maroko!

Ako ništa, kanadski izbornik ima opravdanje da je bio u grupi s dva polufinalista + Belgija koja je bila na drugom mjestu na FIFA rang listi 😁

PA ZNACI JEBOTEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!

Kolko mi je em milo em drago sto je nalickani Rolando izduvao.

Za mene ovo nije uopšte iznenađujuće i jako mi je drago da Maroko nastavlja da sa svojim stilom igre zbunjuje i pobeđuje protivnike koji su samo na papiru jači od njih ali očigledno da nisu na terenu. Bar ne na ovom turniru.

Back