gr Grčka 2023: Victor Vernicos - What They Say

Ne znam jesam li pisao ovde, ali Grčka mi nekako najviše zvuči kao nešto što će završiti 20. a postati viralno na mrežama, ne toliko kao Snap možda, ali baš ima taj neki šmek, barem meni.

Obe su prilično neprimjetne u predsezoni, možda i na ESC, ali su tip pjesme koji može da zaživi i poslije takmičenja.
Joj a meni baš ne, ali možda grešim, nekako mi čak deluje kao u nekom zapećku, zapostavljeno malo..
Kao da nema jačinu, kao da nema potrebnog drajfa... Ali ajde ne promoviše se uživo još pa i ne može se ništa sa sigurnošću reći...

Ako prođe u finale, mislim da će ostvariti vrlo lep plasman kod žirija. Ima mi to nešto što bi upalilo kod njih, ako nastup i vokal budu na nivou.

Akustična verzija Abbine "The Winner Takes It All"

Samo da se ne onesvesti na sceni uzivo...Vidim u Grckoj neka drama, plakao, svasta nesto..

12 poena grčkog žirija saopštiće Fotis Sergoulopoulos, voditelj popodnevne emisije na ERT-u.​

lE8U54N.jpg

Reditelj grčkog nastupa je Konstantinos Rigos. Kaže da će nastup biti minimalistički, sa elementom na sceni koji se odnosi na Grčku, ali biće diskretno, sa fokusom na Viktorovu ličnost. Viktor neće igrati, ali imaće dosta pokreta.

ZZ9gTSr.jpg

Komentatori prenosa na ERT-u biće Marija Kozaku i Dženi Melita. One su sa Viktorom snimile trejlere kojim se najavljuje Pesma Evrovizije u Liverpulu. Prvi trejler snimljen na otvorenom, prikazuje ih u klupama starinske školske učionice gde kroz pitanja i odgovore o Evroviziji, saznajemo više o takmičenju. Kombinacijom moderne i vintidž scenografije ističe se bezvremenost Pesme Evrovizije, sa ciljem da se premoste generacije, jer je Viktor najmlađi predstavnik Grčke ikada.

Ako prođe u finale, mislim da će ostvariti vrlo lep plasman kod žirija. Ima mi to nešto što bi upalilo kod njih, ako nastup i vokal budu na nivou.
Slažem se. Baš volim ovu pjesmu sad i mislim da će imati svoju publiku u drugom polufinalu, dovoljno da prođe, mada hoće biti guravo (ovako bez nastupa barem)

Viktor na atinskom aerodromu

HJYhIbc.jpg

Baš je lutkica. Jako mu je lijep outfit, napokon nešto lijepo (iako generalno ne volim tu boju uopće, ali baš mu lijepo pristaje)

230430_CHLOEHASHEMI-EBU-0231.jpg

U pravu si @Marko, ni ja nisam za bež ali fino je baš...

Victor Vernicos, "tragična" ličnost ESC 2023...bačen u vatru sa 16 godina, u arenu sa lavovima, sam na vetrometini, a bori se do kosti, ne staje! Posmatra nas kao tragični bizantski likovi sa fresaka u drevnoj Misti na Peloponezu.. Sa setom u očima, ali tako asketskog, produhovljenog i dostojanstvenog izraza, kao da poručuje, "tragičar sam ali kao što vidite na ovim stenama uklesan, I DALJE SAM TU, opstajem kroz vekove, borba je tek počela, nikad ne sudite i ne otpisujte😉" ... 🇬🇷💙🤍💙🤍

Kakvo opstajanje kroz vekove za momka od 16 godina, pa nije Engelbert Humperdinck 😭😭😭

Sta im je sa sorcevima. Mada, moram priznati da ovom prelepo stoji 😇

Back