gr Grčka 2023: Victor Vernicos - What They Say

A malo mi je i kao turistički vodič početnik xD

Jako loš isječak. Ako otpjeva dobro ima šanse i dalje, ali sve ispod jako dobrog pjevanja ga šalje kući

Ovaj momak je odlican primer zasto ne volim pevanje u cursive stilu.

Koliko god da mi je pesma dobra u studijskoj verziji, ovaj nastup je očajan. I vokalno i scenski. Nažalost, finale je vrlo upitno sada, pesmu vidim kao nešto što je potencijalno veoma "jury friendly", ali sada će biti teško preskočiti ovaj najteži stepenik. Šteta.

Viktor je gostovao na radiju BBC Merseyside gde je razgovarao sa voditeljom Tonijem Snelom, a pre početka svirao je klavir koji je Pol Makartni koristio u prošlosti. Rekao je da je fan Bitlsa, a omiljena pesma mu je "Blackbird". Dodao je da je sjajno predstavljati Grčku i da se nada da će uspeti da inspiriše druge ljude da ostvare svoje snova. Kaže da je uzbuđen, ali da nema tremu.

63fkZ7v.jpg

v7JV4XX.jpg

6afM6zM.jpg

Nastupio je i u klubu Cavern gde su Bitlsi započeli karijeru. Izveo je neke pesme Bitlsa, kao i svoju "What They Say".

VLgQ5Xs.jpg

Hixzk5p.jpg

Totalno neubedljivo. Ipak ovo nece u finale i olaksace drugima.

Pa onaj kraj je očito najslabiji dio probe bio i oni to plasirali u javnost haha

Ovo je ok, ok zvuči, neki dijelovi na podu su dobri ali generalno ovih 5 velikih Viktora su baš bez veze. Moglo je i moralo bolje ovo

Da, nastup je baš unazadio pesmu, moralo se ovde pokazati mnogo više kreativnosti, tim pre što pesma nije na prvu loptu.

Grcima će se cela ova saga oko izbora pesme obiti o glavu. Ovo (meni barem) vrišti nq i bojim se da će po dobrom, starom običaju ovaj neiskusni dečko biti prva meta (ni kriv, ni dužan).

Stole valjda rece, decko je suvise zelen za ovako nesto.

Grcka mi je ove godine skroz nepredvidljiva. U pocetku mislio da hoce u finale zbog loseg polufinala, sad pa skroz diskutabilno...

Ovo je, bez ikakve dileme, najgora pesma koju je Grcka ikada poslala. Ne dopada mi se apsolutno nista. Sto se mene tice, pakovanje i pravac kuci vec nakon polufinala.
U ovom veku svakako, a i ranije su imali epske promasaje (1988, 1990, 1998).

Back