gr Grčka 2023: Victor Vernicos - What They Say

Ova pesma zvuči užasno dosadno. Ljudi u ERT-u koji se bave Evrovizijom prosto nisu zainteresovani za Evroviziju i to se vidi.
Ne z, uključili su dosta ljudi u proces tako da bih rekao da su zainteresovani ali izgleda da su loše odabrali sad.

Da li je ikada ikome trebala, realno? :p Mi Balkanci jesmo ludi i neviđene drama queens, ali mislim da se sa EX Sovjetima ipak ne možemo takmičiti, kada su skandali u pitanju (čitaj UKR, BLR).

Plus Jermenija i Azerbejdžan naravno 😂

Drugo polufinale teži ka tome da bude jedno od najgorih u zadnjih 10 godina

Opet se priča o tužakanju nekom, Melissa legenda i ako ih dobije na sudu neće je nikad izabrati da ide na ESC nakon toga, a ovi iz ERT valjda rekli da, ako dođe do suđenja, povući će se sa ESC-a ovogodišnjeg, tako da će i Victor onda nagrabusiti.

Valjda oni rezultati glasanja komisije ne mogu biti ispravni kad se sabere sve, dali su joj ubjedljivo najmanje poena a valjda ne može da ima toliko kad se skupe samo najniži poeni, plus je onaj duet povukao prijavu tako da se moralo glasati samo za dvoje a komisija glasala i za duet i to im dosta poena dala 🤯

Jes da je mutno sve, ali na njenom mestu ja bih pokušala da dođem do nekog vansudskog dogovora. Posebno ako je zagrizla ozbiljno da ide jednom. Jer je jasno da u suprotnom može da se oprosti od ESC-a.

Baš to, neka se dogovore da dobije direktno mjesto u NF sledeće godine, recimo, jer ne ide nikome u prilog

Definitivno, ona izgubi priliku da ide više, a ovi pretpostavljam da sad teško da bi prošli bez neke kazne ako se povuku.

Samo neki skandali. o_O Valjda nisu ludi da dozvole da u ovom momentu dođe do povlačenja, mislim da kazna ne bi bila nimalo naivna.

ERT je pokrenuo evrovizijski radio koji uređuju Marija Kozaku i Panajotis Hronopulos.

Radio se može slušati 24h na https://www.ertecho.gr/radio/radio-eurovision/.

pe3DVBk.jpg

Pjesma sa izbora.

Ok je ali bezlična, mnogo mi je bolja Haramata koju sam kačio ranije. Mislim da je kod njih isto taj problem što prave 'pjesme za Evroviziju' po nekom receptu i onda ne ostavljaju pečat nikakav. Njena pjesma na grčkom bi mnogo zapaženija bila nego ova HW

Videla sam da je izašla, poslušala isečak, ali me nije privuklo da je čujem celu.

Pjesma sa izbora.

Ok je ali bezlična, mnogo mi je bolja Haramata koju sam kačio ranije. Mislim da je kod njih isto taj problem što prave 'pjesme za Evroviziju' po nekom receptu i onda ne ostavljaju pečat nikakav. Njena pjesma na grčkom bi mnogo zapaženija bila nego ova HW
Grci imaju PTSD od grčkog na ESC još od "Oneiro mou".

Još ih ona kiparka prošle godine uverila da ne odustaju od svoje strategije da šalju bezlične pesme na engleskom, sa kojima nekako svaki put prođu u finale i tu prođu osrednje.

Grci imaju PTSD od grčkog na ESC još od "Oneiro mou".

Još ih ona kiparka prošle godine uverila da ne odustaju od svoje strategije da šalju bezlične pesme na engleskom, sa kojima nekako svaki put prođu u finale i tu prođu osrednje.
Bogami visoki su tebi standardi ako ti je 10. (2021) i 8. (2022) mesto u finalu, osrednje.. :D

Pa da, ali kod publike su bili osrednji oba puta, našli su recept da ih žiri digne

A pre toga Duska 2019. bila 20 i neka.

Sad čitam deo oko ovoga što je rekla članica žirija. Po njenim rečima, ako sam dobro razumela, njima niko jasno nije naznačio proceduru kako glasaju (logično bi bilo 12-10-8, ako ćemo po esc principu) i tako je njih sedam za tu treću pesmu dalo 6 poena i tu se valjda javilo to odstupanje u proporciji žiri-publika..

Ne želim diskvalifikaciju, Grci bi mogli ozbiljno da nagrabuse ako odustanu. :(

Back