ge Gruzija 2022: Circus Mircus - Lock Me In

Izašao je i gruzijski video spot

Bogovski!! 👏👏
Odlično sve... Koliko mi se dopada ova numera, sve više i više, ovaj video vizuelno samo pomaže tome..🃏🧸🪁 A pesma je tako groovy.. ma TOP! 😎🎧 🎼🎸🎶🎷🎵

Slazem se. Da mi je bar pesma blizu toliko dobra kao spot, bio bih zadovoljan, jer su mi poslednjih 4-5 godina bas dobri.

Meni ova pesma skroz neslušljiva i taj utisak spot ne može da popravi. Šteta, ja inače volim gruzijske pesme i žao mi što ne prolaze dobro, ali za ovu se nadam da završava među poslednje tri u polufinalu.
Ne bih se začudio da ih proguraju u finale čisto da prekinu niz ispadanja. A valjda će dobiti i neke poenčiće na konto onog neobjavljivanja spota zato što se solidarišu sa Ukrajinom.

Sumnjam da će to ili bilo šta drugo spasiti ovu pesmu bottom 3 rezultata u pf-u.

Zašto su skočili više od deset mjesta na kladionicama? 😄

Intervju iz kreveta

Nemam pojma ko bi mogao, svakako više žiri nego publika, ali ovo je toliko drugačije i ludo, bolji efekat od samog Nike 2016.

Ovo mi je definitivno najgora pesma na ovogodisnjoj Evroviziji. Ne oni, nego bas pesma. Meni ovo nikako nije za finale, a pogotovo sto su u drugom, jer ima dosta sigurnih finalista.

Meni je ovo najgora pjesma 2022.Ne vjerujem da mogu popraviti išta nastpom

Ja sam nekako znao da će Gruzini proći 2016, jednostavno je se taj wow efekat pokazao tada na delu. Nastup je bio baš upečatljiv i to ih je proguralo. Ovde apsolutno ništa ne valja, niti pesma ima potencijal za takav tip nastupa, stoga i dalje tipujem na neko od poslednja 3 mesta pf-a.

Slažem se, meni je taj nastup jedan od boljih koje je radila SJP, a i nevezano za to pesma mi je bila odlična. Ovo mi, nažalost, nije ni blizu 2016.

Sta drugo i ocekivati og Gruzije? Navikli smo da iz ove zemlje bar svake druge godine dolazi neki cirkus...

Iako sam svestan da ce na ESCu gotovo izvesno doziveti debakl, meni je ovo super. Jedna od boljih pesama iz Gruzije generalno.

Kao i Danska u prvom pf, ovo mi je takodje guilty pleasure i svidja mi se originalnost.

Nadam se zabavnom nastupu.

Jeste da mi je najgora pesma, ali moram priznati da mi se nastup dopada. Otprilike kako su najavljivali, a i u skladu sa njihovim nazivom grupe/benda, jednu finu cirkusku tacku su prikazali.

Back