ge Gruzija 2024: Nutsa Buzaladze - Firefighter

Ne znam sta da mislim. Odlicno je. Sve cetiri devojke servirale bangere i vizuelno muzicki. Neka ce van. Mozda i dve. Najverovatnije Malta. Sledeca na listi za odstrel bih rekao da je Nutsa

A zelim ih sve u finalu :(

Jeste da su različita polufinala, al banalno mi je to što će Malta verovatno ispasti, a Kipar biti u finalu.

Gruzija prolazi verovatno.
Malta pojela i ispljunula Kipar na osnovu probe.

I ja ih želim sve u finalu :(

Nista specijalno.

Ako nastup ne izvadi situaciju....ne bi me iznenadilo ispadanje.

Klip sa probe izgleda prilično dobro. Nije mi u top 15-20, ali jeste mi poprilično skočila nakon inicijalno vrlo loše reakcije.

Odlično zvuči i ima energije na izvoz. Kostim i vizuali izgledaju malo jeftino, ali sa druge strane i vrlo kohezivno i kao uokvirena celina. Totalno random, ali mi se u vizualima dopada količina pepela i žara.

Iskreno, kupila me je, navijam da konačno prođu u finale.

Isto se pričalo i za Iru prošle godine. Ja sam potpuno suprotnog mišljenja.

Nastup i sve oko toga deluje super, sve to stoji, ali pesma kao pesma mi je i dalje jako neupečatljiva, nema ni rep ni glavu, ništa zapamtio i dalje nisam, tako da pitanje je hoće li proći u finale.. 🤔

Jeste, ali Iru je slatkica, ali i kuvana nogica na sceni.

Nutsa izgleda vrlo rasno, mesnato, mrda se, trese, tverkuje, valja se po podu. U polufinalu u kom glasa samo publika, mislim da će uspeti dovoljno pažnje da skrene na sebe.

Videćemo, meni je problem vrlo neupečatljiva i nepamtljiva pesma. Ona kao performer je sasvim solidna.

Videćemo, meni je problem vrlo neupečatljiva i nepamtljiva pesma. Ona kao performer je sasvim solidna.
Sasvim solidna? Bukvalno pojela Nou Ki*el, a da ne pominjem sve ovogodišnje bopuše.

Ma ovo ide u finale sa pola gasa što kažete
Bravo mačko

Back