ge Gruzija 2024: Nutsa Buzaladze - Firefighter

Pričalo se da će ovo biti nova Eleni što se tiče energije i nastupa, ali neki Albanac snimao probu iz neke sale i teško da će biti Fuego 2. Video sam poslednji minut nastupa i ono je koreografski ništa posebno.

Mislim da je ovo osuđeno na propast, što se bopova tiče. Isto važi i za Maltu, s tim što mislim da ona ima za nijansu veću šansu za prolaz. Pesma je totalno nepamtljiva, što je za bržu pesmu nedopustivo. Ja apslolutno nijedan takt nisam zapamtio otkako je izašla.

Gruzija i ima neke šanse za prolazak u finale, dok Malta nema nikakve šanse da prodje, Malta mi je baš jako loša, moje 36.mesto ove godine.

Saranjujemo Dimitrova kao kompozitora u ESC kontekstu def.

Asian Jealousy GIF

Reddit
She starts alone on stage on a raised plinth, under a red spotlight and backed by red smoky graphics. At the end of the first verse she’s joined on buy four male dancers in black (with shirts) – it’s a VERY polished, high-energy dance routine with the LED graphics building through the song into sparking balls of flame.

Nutsa’s costume is a shiny gold mini-dress paired with boots – she doesn’t miss a note, despite the energetic routine. Pyro update (surely? SURELY?) and photos coming soon!

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 PYRO UPDATE: SO. MANY. FLAMES 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
😻

Želim joj da pokida, baš mi je grower ovo!!

Put out the fire, put out the fire

iPtenT.gif

Gospode, tačno zamišljam Vendi u ovom autfitu dok se trti na stolu ispod šatre na Šabačkom vašaru. :ROFLMAO:

ge Gruzija 2024: Nutsa Buzaladze - Firefighter
Back