nl Holandija 2022: S10 - De Diepte

Ovo mi je sad prelijepo i prekrasno s obzirom na konkurenciju ove godine.

@Choda; morao bih povući paralelu s prethodnim godinama, ali u suštini zadovoljavajuće, posebno uzevši u obzir da je krenulo kao lagani trainwreck. Imam već sad par pjesama koje obožavam (među njima i De diepte), a samo 2-3 pjesme mi kidaju živce, što je skroz okej. Volim što je raznovrsno i što je maltene iz naftalina izvučeno par jezika koje odavno (ili u slučaju Srbije nikad) nismo čuli na ESC-u, a i žanrovski je šareno. Bit će to na kraju dobro :)

@Choda; morao bih povući paralelu s prethodnim godinama, ali u suštini zadovoljavajuće, posebno uzevši u obzir da je krenulo kao lagani trainwreck. Imam već sad par pjesama koje obožavam (među njima i De diepte), a samo 2-3 pjesme mi kidaju živce, što je skroz okej. Volim što je raznovrsno i što je maltene iz naftalina izvučeno par jezika koje odavno (ili u slučaju Srbije nikad) nismo čuli na ESC-u, a i žanrovski je šareno. Bit će to na kraju dobro :)

Meni se baš godina čini da će ići u smeru 2020. - da će mnogi fanovi biti nezadovoljni ali da će meni biti top :)

A za loš početak, zemlje koje su tradicionalno loše su prve i birale (Irska, Makedonija), pa sam se nekako sve vreme uzdao u ovo ostalo hahaahah

prvo slusanje na poslu onak i onak, nocas sam je cuo natenane, sa slusalicama i jaaako mi se dopalo, prijala je veoma. vrlo lepa i prijatna pesma.

I meni bi mogla biti, a definitivno je nešto najprijatnije što sam čuo na holandskom.

Trenutno mi je #1. 😊

Lepa balada ali za jaci uspeh fali zivosti u refrenu, mislim da nedostaje nesto, poneka rec, poneki visoki ton, most isto fali...

Ima potencijala za Top10 ali licno mislim da nece uci. U F ulazi 1000%

Minipop

4ipInFj.jpg

• Like
Reactions: Mrm
Ista Ellie Goulding. Favoriti i treba da imaju laskav minipop 😊

Back