nl Holandija 2024: Joost Klein - Europapa

Ja sam upao kratko na HRT jer su imali Live doček i vidim Duško Ćurlić komentator govori ,Joost Klein da se jako agresivno i ružno ponio u bekstejdzu i da je razlog diskvalifikacije opravdan.

Vrlo moguće. 58 + skoro 300 od publike, ili bi bilo tako oko 250 i njemu i Lazanji kad se podijeli, Izrael i Ukrajina bi se spustile takođe u mnogim zemljama. Švica bi daleko manje dobila takođe

Ja sam upao kratko na HRT jer su imali Live doček i vidim Duško Ćurlić komentator govori ,Joost Klein da se jako agresivno i ružno ponio u bekstejdzu i da je razlog diskvalifikacije opravdan.
On rece tad i da je navodno imao sukob sa svedskim clanom delegacije. Mozda je mislio na clana organizacije koji je svakako iz zemlje domacina.

Ako je nekog udario, opravdano je diskvalifikovan. Ako se samo svadjao i pretio, onda nije.

А све су прилике да је ово друго јер да је прво знало би се већ и не би се имало шта анализирати.

Meni je zanimljivo pre svega sto se ovo desilo jednoj Holandiji 😂

• Love
Reactions: FFM
Шта ако се докаже да је неправедно избачен па га Холанђани пошаљу опет следеће године 😂

Nemam link ali drugarica mi je rekla da je bilo na radiju jutros, mada to izgleda nije konacna odluka, ali govorili su na radiju da je gotovo sigurno se povlace. Ostaje da vidimo, mozda bas ostanu iz inata. Cuo sam takodje da pripremaju tuzbu protiv EBU.
EBU je udario na velikog igraca, ako je zaista diskvalifikovan bez veze, bice tu jos svasta 🤭

Jeste, valjda preko sajta esc može da se provali gdje bi bila Holandija kod koje zemlje da nije izbačena

Zakazana valjda presuda za jun, on se u međuvremenu vratio u Holandiju, naravno.

Sad ovi iz švedskog tabloida navode da je podigao šaku u pravcu kamermanke a nema dokaza da je krenuo na nju uopšte ili je samo u mjestu podigao šaku prijeteći. Avrotros tvrdi da se to desilo nakon što nije htjela prestati da ga snima a prethodno su valjda Holanđani već tražili i dogovorili da se ne snima taj dio.

Zanimljivo, pošto je snimala, ne znam kako nije izašao klip do sad da vidimo šta je toliko strašno bilo.

#ojaditeEBU

Back