nl Holandija 2024: Joost Klein - Europapa

Mi smo bili među retkima 💪

Inače Europapa je i danas najslušanija i najbolje pozicionirana ESC24 pesma na Spotify Global chartu.

Pored toga je i jedina ESC24 pesma na Daily Viral Songs chartu u Americi.

Суза сузу стиже

Pesma je dobila novi momentum nakon skandala, pa eto bar nesto da se brisu suze

Supervizor Eurosonga mi lici na nekog glumca koji glumi negativca i koji secam se dok smo gledali film je svima bio onoo.. grozan, samo se ne mogu setiti koji glumac je u pitanju?? :D

Baš mi ima poznatu facu...

Supervizor Eurosonga mi lici na nekog glumca koji glumi negativca i koji secam se dok smo gledali film je svima bio onoo.. grozan, samo se ne mogu setiti koji glumac je u pitanju?? :D

Baš mi ima poznatu facu...
Meni on lici kao sa je otac Markusu i Martinusu

Konstrakta na pitanje koje su joj se pesme najviše svidele ove godine odgovorila 🇳🇱 i 🇬🇷 u emisiji Poster. Demonstrirala ukus ponovo 🤌🏻

Takođe je rekla da je odlepila od Ramonde i da je sluša mesecima 🥺

Konstrakta sledece godine na ESC sa parodijom Ramonde da ismejava glasanje zirija. 👌

Sto je najgore, EBU posle ovoga iako je nepravedno i besmisleno moze bez problema da banuje AVROTOS (Nizozemsku) na godinu dana ili da im opali jednu novcanu kaznu iako taj "incident" nije ni incident vec samo optuzba. Uopste ne volim ovaj mentalitet "kriv dok se ne dokaze suprotno"...

Ovo je sve bilo samo istresanje EBU na nekoga jer ih ljudi punim pravom kritikuju oko odluka ove godine... Joost je samo bio zrtveno jagnje.

Bgm Joost ubedljivo najpopularniji. Pun tiktok fan edita sa milion komentara “najlepsii 😍😍💀💀💀

Izludeo osnovne skole sirom srbije !

Iako mislim da je nepravedno izbacen, bukvalno mu se isplatila eliminacija.

Pa i jeste, ne bi se o njemu pričalo ovoliko da je samo prošao kako je trebalo. Sad je postao simbol ESC revolucije, pravi se pokret Joostice i šta ne lol

Back