hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Ma sto kazem, samo da Dora ne bude tragedija kao 2022. u svemu sto je bila, pocev od pesama pa onda voditeljke u smislu sto pre da se zavrsi.
Pa šta je sve u ponudi 11.02. naravno da se neće gledati Dora.

Šta je sve 11? Ako je Sanremo, onda gledam njih ali prebacujem i na Doru

Sanremo, Dora, DMGP, MESC, Estonija, Rumunija, a ne bi me čudilo da uskoče i Litvanija, Letonija i Beovizija.

Beovizija sigurno ne ali svi ovi ostali je previše u jednom danu. Nikad 11 Feb. nije imao baš takvu navalu, bar se ne sećam.
Dora je ipak mogla biti 18 Feb, ovako će fokus biti malo skrajnut sa nje, ponajviše zbog San Rema a i drugih. No, svako ima svoju publiku.
Mene to veče zanima Dora i Rumunski izbor. San Remo može se čuti sve unapred prethodnih dana,ovako odgledati zadnji sat finala i kad proglašavaju pobednika. Biće dovoljno.

Pa šta je sve u ponudi 11.02. naravno da se neće gledati Dora.
Ja ne pratim nacionalne izbore. Pratim samo nas i hrvatski nacionalni izbor. Ne pada mi na pamet da pratim tamo neki litvanski izbor.

Sanremo, Dora, DMGP, MESC, Estonija, Rumunija, a ne bi me čudilo da uskoče i Litvanija, Letonija i Beovizija.
Beovizija će najranije biti krajem februara, mada mislim da će ipak da je udenu krajem marta.

Bilo bi lepše da recimo dva polufinala budu jedan vikend (petak + subota), i onda finale sledeću subotu da ima vremena da se slegnu utisci.

Beovizija će najranije biti krajem februara, mada mislim da će ipak da je udenu krajem marta.

Bilo bi lepše da recimo dva polufinala budu jedan vikend (petak + subota), i onda finale sledeću subotu da ima vremena da se slegnu utisci.
Slažem se, ali ono RTS baš nema tu praksu. Tako nešto im ne bi palo napamet a i kad bi odmah bi našli da je to jako komplovano za njih :ROFLMAO: i da ne može toliko dugo da bude zauzet studijo.
Ja bi voleo da bude 3 pulofinala sa po 15 pesama a finale naredne nedelje sa najviše 21 pesmom. I bez Australijanca, Kosjerine i Šveđanina Radomira.... molim vas..... dosadili su Bogu i svetu.

RTS će sve da zgura u jednu nedelju. Mislim da je problem da se razvuče zbog studija.

početkom marta*

Slažem se, ali ono RTS baš nema tu praksu. Tako nešto im ne bi palo napamet a i kad bi odmah bi našli da je to jako komplovano za njih :ROFLMAO: i da ne može toliko dugo da bude zauzet studijo.
Ja bi voleo da bude 3 pulofinala sa po 15 pesama a finale naredne nedelje sa najviše 21 pesmom. I bez Australijanca, Kosjerine i Šveđanina Radomira.... molim vas..... dosadili su Bogu i svetu.
45 pesama. Mnogo je to...

Mislim da je sistem iz 2019. i 2020. sa 24 pesme i dva polufinala najbolji. Pa ako bude dobra gledanost može sledeće godine i da se naprave neki novi formati, tipa 3 polufinala sa po 10 pesama ili tako nešto.

Ovako prošle godine sa 18 pesama po polufinalu mnoge pesme koje bi u drugačijem formatu došle do izražaja su bile zaboravljene.

RTS će sve da zgura u jednu nedelju. Mislim da je problem da se razvuče zbog studija.
Vala koliku gledanost im je dao PZE treba mesec dana da imaju studio, a ne pišljivih nedelju i po dana.

Pokahontas

Nije mnogo kad bi se prerasporedilo i ako je pristiglo duplo više pesama nego prošlih godina .. pa i više od toga. Logično je da među njiam ima veći broj kompozicija i za promovisanje i sa potencijalom za esc. A RTS ne može ništa izgubiti jedno veče više ili manje, realno . Samo mora ići veče za večem.

Mi nismo navikli da se sve istalabasa što pre .... želimo što manje favorita i da se što pre završi.
A ja želim srpski " San Remo" ..uvek sam bio skroman :cool::)

Pokahontas

Nije mnogo kad bi se prerasporedilo i ako je pristiglo duplo više pesama nego prošlih godina .. pa i više od toga. Logično je da među njiam ima veći broj kompozicija i za promovisanje i sa potencijalom za esc. A RTS ne može ništa izgubiti jedno veče više ili manje, realno . Samo mora ići veče za večem.

Mi nismo navikli da se sve istalabasa što pre .... želimo što manje favorita i da se što pre završi.
A ja želim srpski " San Remo" ..uvek sam bio skroman :cool::)
Tačno, ali za San Remo ti treba konstantan kvalitet. Mi bi umesto San Rema u tih 21 u finalu dobili 15 Loli Amvon, a ne 15 Sari Jo i Konstrakti.

Takođe, San Remo ima 28 pesama, a u tih 28 bar dve trećine bude jako dobre produkcije. Dovoljno je govoriti o tome sa skoro svaka pesma ima spot na yt sa više miliona pregleda, da taj festival gleda preko 10 miliona ljudi itd itd. Jeste da smo imali jednu dobru godinu, ali mora da ostane isti (ili veći) kvalitet bar 3 godine da bi mogli da pričamo o nekom većem formatu.

Ne valja megalomanija bez pokrića

Dobra strana toga je što se onda pobednik navikne na raspored polufinala i finala koji će biti sličan i posle na samom ESC-u...

Više treba da se navikne na aktivnosti između proba i same probe u nedelji kad su polufinala i finale.

preliminarno ..Tim Kedžo.

Bartol i njegova HD.... ne znam...može da bude top a može i teški flop.. ako su spremili neki etno sa primsama popa, gotovi su, ako je obrnuto ima šanse.
Ali pored Kedže ovog puta malo teže, čak i Let 3 ako budu u elementu, ma ko zna kako će puk i žiriji reagovati.

I spotovi. A svake subote, naredne četiri, vraća se Ususret Dori u kojoj upoznajemo izvođače i naravno gledamo spotove. Emisiju će voditi Mia Negovetić.
U prvoj emisiji (14.1.) bit će Detour, Tajana Belina, The Splitters, Patricia Gašparini i Harmonija disonance.

Back