Stvarno, Let 3 je užas. Nema ono veze s nekakvim kul ludilom kakvo smo viđali po ESC-u, 2 i pol minute čiste kakofonije i to je to.
Ja sam još ponovo preslušao ove 4 koje su mi naj i mislim da mi je definitivno najdraža Bye bye blonde. Stvarno ugodno iznenađenje od Meri i Đurđevića, jest dated možda, ali je baš pitka i vozi. Ja bih to slao pa šta bude, s time uopće ne bi bilo isključeno finale na ESC-u.
Odmah iza mi je Hana Mašić, puuuno bolja na drugo slušanje, baš baš lijepa balada, bravo za Borisa i oduševljen sam što NAPOKON imamo Dimitrova na Dori. I nju bih ko od šale poslao, ali onda kad se sjetim da u zadnje vrijeme balkanske balade ne prolaze baš dobro, nisam pametan.
Treći mi je Kedžo, meni je ovo bolje od Divlji vjetre koja mi je proljev, ali da, baš ga muzika guši na momente, a i izgovor engleskog je nekako čudan. Nije mi to baš tvt friendly, ali džabe kad vjerojatno svakako uzima.
Nevera Lei Lei mi je isto bolja na drugu, vidim da je najviše pažnje privukla i ako je to put kojim trebamo ići na ESC, neka. Samo da cijela priča na kraju ne ispadne ko Tulia, nego više kao Shum. Al’ to je HRT i Hrvatska, tako da…
Ostalo stvarno nije vrijedno spomena, uopće