hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Upravo obrnuto, ovi što se dure smatraju da svaka pesma na ESC mora da bude ukalupljeni pop masterpiece.

Ovo je čista zajebancija.
Koga briga? 😭 Ako se ljudima ne sviđa ne sviđa im se, nikakva tumačenja više nisu potrebna.

Meni se pesma sviđa, kme kme i ova najviše od svih, ali ovaj nastup je bio malo previše, previše boja, kič odeće .. i konstrakta je bila čudna i nekima trol, ali bilo je sve usklađeno, priča je sama išla ... ovde od starta sve vrišti
Ali ovo ide u finale, i mislim da Hrvatima nije ni bitno mesto u finalu

Najgore od svega što Konstraktu provlačite u ovoj diskusiji. Ovo je još gore od diskusije u kojoj su Tićoni i Konstrakta stavljene u paralelu.

Meni je ovo stvarno više neki degutantni Leto svet, oni Portugalci 2011, taj rang samo degutantno i prljavo.

Najzanimljiviji predstavnici Hrvatske do sada.
I nisu kopija Konstrakte. Oni su bili drugačiji mnogo pre nje.

Kako je neko negde lepo napisao: niko ne ume da isprovocira budale kao Let 3.

Nadam se samo da neće da bombardiraju Čačak, jer moramo našeg Luku da šaljemo.

Najgore od svega što Konstraktu provlačite u ovoj diskusiji. Ovo je još gore od diskusije u kojoj su Tićoni i Konstrakta stavljene u paralelu.

Meni je ovo stvarno više neki degutantni Leto svet, oni Portugalci 2011, taj rang samo degutantno i prljavo.
I MASNO

Može biti šta hoće, degutantno je svakako kao i sama pojava ovih "umetnika" , kao i njihova ranija dela.

Odjavljujem se kao Micky, samo mi je drago što ovo nije naša pesma.

Real Housewives Reaction GIF

Najzanimljiviji predstavnici Hrvatske do sada.
I nisu kopija Konstrakte. Oni su bili drugačiji mnogo pre nje.

Kako je neko negde lepo napisao: niko ne ume da isprovocira budale kao Let 3.

Nadam se samo da neće da bombardiraju Čačak, jer moramo našeg Luku da šaljemo.
Niko ne može privući budale kao što budale mogu. Pozz i od mene.

Nisam ispratio celu Doru, gledao sam na preskoke. Ponadao sam se da će reći da ne žele da idu u Liverpul kada su izašli nakon proglašenja, tako mi je delovalo :LOL:

Los flesbek na tragicnu 2008. i one joke pesme koje su bile tad... Do te mere da me je cak i sramota da ih poslusam ponovo.

@Lavor, iskreno tvoj post govori mnogo više o tebi samom nego o bilo čemu drugom. Ako je vređanje neistomišljenika tvoj manir, trebalo bi da preispitaš malo svoje ponašanje.

Back