Petar
Ekspert
Koga briga?Upravo obrnuto, ovi što se dure smatraju da svaka pesma na ESC mora da bude ukalupljeni pop masterpiece.
Ovo je čista zajebancija.

Koga briga?Upravo obrnuto, ovi što se dure smatraju da svaka pesma na ESC mora da bude ukalupljeni pop masterpiece.
Ovo je čista zajebancija.
Hvalalupaš![]()
Reputacija koja je takva da su skorije bili u finalu svetskog prventsva nego ESCužas let 3 će uništiti hrvatsku reputaciju na esc....![]()
I MASNONajgore od svega što Konstraktu provlačite u ovoj diskusiji. Ovo je još gore od diskusije u kojoj su Tićoni i Konstrakta stavljene u paralelu.
Meni je ovo stvarno više neki degutantni Leto svet, oni Portugalci 2011, taj rang samo degutantno i prljavo.
Niko ne može privući budale kao što budale mogu. Pozz i od mene.Najzanimljiviji predstavnici Hrvatske do sada.
I nisu kopija Konstrakte. Oni su bili drugačiji mnogo pre nje.
Kako je neko negde lepo napisao: niko ne ume da isprovocira budale kao Let 3.
Nadam se samo da neće da bombardiraju Čačak, jer moramo našeg Luku da šaljemo.
To se odnosilo na njihovu satiru i ljude koje prozivaju u pesmama.Niko ne može privući budale kao što budale mogu. Pozz i od mene.
Los flesbek na tragicnu 2008. i one joke pesme koje su bile tad... Do te mere da me je cak i sramota da ih poslusam ponovo.Najgore od svega što Konstraktu provlačite u ovoj diskusiji. Ovo je još gore od diskusije u kojoj su Tićoni i Konstrakta stavljene u paralelu.
Meni je ovo stvarno više neki degutantni Leto svet, oni Portugalci 2011, taj rang samo degutantno i prljavo.