Zar nije Žak interno izabran?Hrvati uvek kad su ekstremno kmecali na svoju pesmu usli u finale.
Sećam se meltdowna 2008e na HRT forumu kad su pobedili Kraljevi ulice. I naravno Zak 2017e.
Jeste ali su kmecali jako. Jos kad se pojavio snimak sa proba jos vise lolZar nije Žak interno izabran?
Mislim kontam poentu, ali čisto pitam.
Ako nista drugo, barem jedan konkurent manje za Srbiju.Napokon neko ko je shvatio ono što Let 3 u stvari jeste. Njihove pesme i nastupi su satira i ironija, i to su jednostavno oni.
Ova pesma mi je delovala dosta zanimljivije u studijskoj verziji i spotu, dok je ovo večeras, blago rečeno, totalni haos, nesklad o i na momente vokalno-vizuelni horor. Na stranu politička satira koja aludira na aktuelnu situaciju, meni je ovo previše i nisam ubeđen da će proći u finale (iako bih voleo). Mislim da je Hrvatska i ove godine pogrešno izabrala, HD je bila mnogoooo bolji izbor (iako je nastup bio školska priredba).
Ostale nema potrebe ni komentarisati
Dodji pristavi me na aparatyy sigurno si sladakOk je, diši
Nije im otjeralo publiku, naprotiv, seru po svakome, boli njih k*rac za gejeve i za sve, ali džabe objašnjavat izgledaS razlikom u tome sto od pljuvanja prema nama se samo mogu pridobiti simpatije i nema sta da se izgubi jer nismo vlastodrsci, dok s druge strane po politicarima nije toliko unosno jer ce ti em otjerati publiku- em nije nista novo. Kad nemas po kome, udri po geju
E PA ZNATE STA
Pa vecina favorita nema nijedan live nastup, prostora za horor ima lolMislim da je Dora bila dobra priprema za meltdown koji će nam pružiti PZE, ako ne svima bar nekima.
Ja prvi peder znam bar još trojicu mojih godina koji vole Let3 od srednje škole, prosto nema veze s vezom jesi gej ili strejt, ili ih kapiraš ili ne.Nije im otjeralo publiku, naprotiv, seru po svakome, boli njih k*rac za gejeve i za sve, ali džabe objašnjavat izgleda
Dosta vas ovdje ima taj victim mentality, što nije dobro za duševni mir, kad se oslobodimo takvog mentaliteta, prodišemo i procvjetamo![]()
Meni je on takva katastrofa. Ima sjajan glas, ali je tako nadobudan i muzika mu je uzasna i tako genericka.Jeste ali su kmecali jako. Jos kad se pojavio snimak sa proba jos vise lol
Bukvalno, podjebavamo ovde Doru, a kad nam se raspadne PzE i pobedi Tijana Dapcevic jer jedina ume da peva uzivo pod pritiskom i moze mentalno da izdrzi Kristinu Slagalicu i muzicke intervale voditeljamPa vecina favorita nema nijedan live nastup, prostora za horor ima lol
Lepo jedan report, nemamo vremena za ovakve komentare.Lako je vama onogurima da lajete sta god hocete dokle god vam svabe, kauboji i nato/eu drze ledja.
šefe, nije ti ovo krstaricaLako je vama onogurima da lajete sta god hocete dokle god vam svabe, kauboji i nato/eu drze ledja.