Šta reći uopće ovdje, najmučnija sezona od kad pratim, i završila se na isto tako mučan način, osjećam se kao da su nam dali utješnu nagradu, kao da ustvari nismo nikad ni imali šansu, nego ono kao znamo da ste bili najbolji, najveći hajp, favoriti publike i sve to, ali izvolite 2. mjesto, to je maksimum. Ne znam dal će ikad pjesme poput RTTD i Cha Cha Cha pobijedit, ali stvarno bi to od srca volio vidjet jedne godine. Da tako neka zabavna pjesma, a koja je ujedno i jako dobra te favorit publike, pobijedi.
Marku svaka čast na 2. mjestu, najbolji plasman za Hrvatsku u povijesti, dao je sve od sebe, strahovito napredovao od onog prvog nastupa na Dori i ja stvarno nemam nikakve zamjerke, sjajan rezultat bez organiziranog glasanja, masovne dijaspore po čitavoj Europi itd, samo čista ljubav ljudi prema nastupu i pjesmi, a to govori puno o kakvom se entryu radi...mogu mu se samo zahvalit i čestitat mu na ulazu među eurovizijske legende

Na nama je da se konačno uozbiljimo što se tiče Dore i ESCa i probamo stvorit neki imidž jer i to je bitno, a ne da izgleda kao da Doru jedva organiziramo kako treba pa se onda ljudi pitaju dal mi možemo uopće ESC organizirat ako se mučimo sa jednom Dorom. A prvo što bi napravio je da bi najurio onu prokletu komisiju koja je birala pjesme.