hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Na konto cele ove price, pade mi napamet - da li mislite da bi mozda ESC 2020. bio odrzan u nekoj formi da je tada Svedska bila prvi i ubedljivi favorit, da se desio Tattoo?

Setimo se da je to mogla biti jedna od najneizvesnijih godina, da se ocekivala istorijska prva pobeda neke od zemalja (Bugarska, Litvanija, Island)

Ja ne vidim realne šanse za pobedu Hrvatske, a ni bilo koje balkanske države u budućnosti. Ako budu imale pesmu za televote, biće sabotirane od žirija, a ako budu imale pesme za žiri, to će biti pesma koja neće ostvariti neki značaj televote rezultat. Tako da, prema trenutnom stanju - top 5 - da, pobeda - ne.

Tacno, ne postoji ni teoretska šansa da Hrvatska ili ijedna EX YU zemlja ikada pobede..

Pa šta onda da kažu zemlje Baltika koje nisu pobedile 20+ godina? Zemlje Kavkaza? Zemlje Beneluksa (osim Holandije koja je zabeležila jednu pobedu u 50 godina)? Zemlje centralne Evrope poput Češke i Poljske? Istočne zemlje poput Moldavije, Rumunije i Bugarske? Velika Britanija i Irska? Španija, Nemačka i Francuska?

I ja iskreno sumnjam da može da se desi.
Ne znam da li sam ove ili prošle godine prije početka sezone rekao e sad kad Švica pobijedi jer ima para i može da organizuje, ali očito je bilo pitanje vremena.

Hrvatska 2 top 10 plasmana kod publike (od toga jedno prvo mjesto), ali više mi se čini da je HRT imao 'sreće' što su došli Let3, i što je odustala Zsa Zsa lol, nego što su imali neki plan.

Vidjećemo šta će biti dalje

Evo sad na HRT 1 ide prenos dočeka Lazanje, peva Tajči.

hrt1.jpg
hrt2.jpg
rxj9kZb.jpeg

Last edited:
Gledam doček i neprijatno mi je koliko je njemu neprijatno u celom ovom haosu. Bar takav utisak imam. :/ A i pričao je x puta kako je u suštini introvertan.

Čak mislim i da mu je možda jednim velikim delom bilo olakšanje što nije pobedio.

Bilo je jasno da ako žiri napumpa Švajcarca sa više od 100 razlike u odnosu na Hrvata, da tu nema šta da se traži. Nadali smo se do zadnjeg momenta, bukvalno stajali pred televizorom i iščekivali. i na kranu opet deja vu od prošle godine.

Marko, zajebi žiri, shvati da te publika voli. Mi te volimo. ❤️❤️❤️

Ja sam bas ocekivao da ce doci vise ljudi. Bilo ih je 10 puta vise za fudbalere 😕

ja sam bas pomislio sta ce jadni RTS da stavi u revijalni program dogodine na PZE kad Svajcarska nema jaku i prepoznatljivu muzicku i kulturnu scenu a ni neki ESC hit iz proslosti. Za UK i Svedsku su nas smorili sa Bitlsima i ABBOm za Italiju su pevali svima poznate italijanske hitove... sta ce dogodine?🤣 S Hrvatskom bismo bar lako, dovedes Severinu, Emiliju Kokic, Gorana Karana, malo dalmatinskog melosa i sve smo pokrili

Back