hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Mislio sam da je prvi sa spiska A, drugi B, cak se i ovde komentarisalo kako je neki clan zirija u Srbiji (zaboravih ko) dao nekome poslednje mjesto.

Ako je tako kao sto kazete, onda ok.

Mada, vjerujem da su mnogi clanovi od 15-25.mjesta npr stavljali reda radi. Ne vjerujem da je neko vijecao koga staviti na 17.a koga na 18.mjesto.

A tek koliko je bilo zanimljivo kad smo mogli da odemo u 2010. i da čitamo ko je šta očekivao od tih pesama.

Ma šta sam trebao, odmah napisati "ovo je moralni pobjednik i pobjednik tvt-a na ESK-u"??? 😌😌

Korak po korak 😌

Zanimljivo je hehe
Omikrone, kada bi kopao ovde svašta bi našao, od svakog forumaša, o prognozama i predvidjanjima o plasmanu na nacionalnim izborima, samoj evroviziji, ili ko je najgori ili najbolji izbor nas na Evroviziji ne bih govorio..

Od svega ovoga bih najvise voleo da ne da smo poslali Konstraktu(ne zasluzujemo je), nego je najbolje da je fino otisla Breskvica, živo me zanima kakav bi to epohalan plasman ostvarila, posto posle 17.mesta i ovog malog broja poena naše predstavnice, fanovi Breskvice koliko vidim likuju kako ona nije naša predstavnica i da mi nismo imali predstavnika, već da je POLITIKA pogurala nju da pobedi, a Breskvica je prava Srpkinja i kako kažu imala je vrhunsku i kvalitetnu pesmu i pravu srpsku i pokazala bi Evropu i svetu šta je Srbija....

Back